Új hozzászólás Aktív témák

  • FőDudu

    addikt

    válasz WiZARD #78122 üzenetére

    Valoban a sajat felhasznalasra lellene ragyurni (szerintem is), mivel az allam kreativan meg fogja talalni az eddigiekkel megegyezo (vagy azt meghalado) merteku adok beszedesenek modjat.

    Tehat a furt kut, a sajat tarolora dolgozo napelem, a napelemmel futott medence, a napelemmel hajtott klima, a hopumpas hutes/futes az olyan megoldasok amiknel ki lehet hagyni az allami kozmuvek hasznalatat es az azon keresztuli megsarcolast.

    Hutesre olyan peldat is lattam, ahol a falfutesben nyaron hideg vizet cirkulaltattak. Csak 2 kut kellett hozza, az egyik vizet pumpaltak a masikba a falfutesen at. Okos, olcso.

    Ha valahol csokkentenek, akkor mashol novelni kell.
    Az allami gepezet (valoszinuleg) nem lesz olcsobb, hacsak nem sikerul az osszes ugyintezest zaros hataridon belul digitalizalni es megszabadulni a kolonckent tartott tobbszazezer ugyintezotol.
    Csunyan hangzik, de (szerintem) ez a jovo....

    Elektromos autosokon is kenytelenek lesznek bevasalni a benzinbe beepitett adokat. Ez csak ido kerdese. Hogy KM alapon vagy KW felhasznalas alapon lesz azt meg nem josolnam meg. De lesz valami, abban eleg biztos vagyok. Az autos tarsadalom jo fejostehen.

    FőDudu

Új hozzászólás Aktív témák