Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz Phülöp #76754 üzenetére

    Ha nem is milliárdok, de tudja a fene, mert ez a bevétel és saccperkábé haszon is akad bőven, viszont a kiadások jó részére már nehezebb rálátni. Elképzelésem sem lenne a rezsiről meg a többiről.

    Nyilván nem kell sajnálni, de azért kb. 10 éve nyitott a hely, utána is kellett tolni bele lóvét, mert nem mindig van úgy, hogy csaj fejem oszt jónapot, néha jártam arra, aztán egyre nagyobb kert és +1-1 épület kinőtt a földből.

    Másik helynél már kerekebb a szám, ott havi 150 millió forint az átlag ami most kimaradt, +sallang és közvetített szolgáltatások. Megkérdeztem a portást, de vállat vont azt mondja, hogy a jövő évre tervezett szakaszos karbantartásokat most összevonják 3-4-X hónapra, és míg a készlet kitart, nyomni fogják, nem kell aggódni. Más liga a kettő, bár saját üzemeltetés van, mindegyik strómanja valami hasonszőrű fejes zsebébe tömi a fölös hasznot. Most legalább nem kellett lehírezni nyár végén, hogy megint majdnem veszteséges lett a Sziget fesztivál, de ezt bizonyos körökben inkább nem emlegetős poén :C

Új hozzászólás Aktív témák