Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    Ez egy jó nap volt eddig. Reggel 9-kor edzés a lányommal, a többi edző tök jó gyakorlatokat talált ki, aztán jól meghajtottuk a gyerekeket.

    Utána asszony átment egy másik anyukához a gyerekekkel játszani, én pedig béreltem egy futót és elvittem itthonról a törmeléket a szemétválogatóba. Még sosem voltak ott korábban, mert eddig megvártuk a tavaszi és őszi konténert itthon. De most annyi rossz léc lett, meg az ajtó is, hogy muszáj volt elszállítani privát.

    A kommüntől lehet igényelni kártyát, amivel 12 ingyenes alkalom jár egy évben. Most akkor ilyen kártyával felszerelkezve odahúztam a cuccokat. Igen komoly tömeg volt, az elején még oda sem engedtek, várni kellett. Aztán egy platformra felhajtva lehetett szortírozni a "felügyelők" árgus szeme láttára. Ha valaki rosszul dobott valamit, akkor mentek oda egyől lecseszni az illetőt.

    Vittem magammal seprűt, szépen kisepertem a futót utána, aztán a földről összesöpörtem a törmeléket. Utána megálltam a MAX egyik étterménél és benyomtam egy burgert arcba, majd futó vissza és irány haza. Három óra és 15 perc volt a manőver, elvoltam vele rendesen.

    Asszony kábé 2 perccel előttem és kábé 10 másodperccel egy zivatar előtt ért haza a gyerekekkel, igen ki lett számolva.

    Az utánfutóval tolatást imádom. A ház elé simán be lehetetett tolatni mindenfajta dráma nélkül.
    Amikor leadtam a futót, akkor volt nekik a benzinkút szélén normál méretű parkolóhely. Oda betolattam vele egy Pözsó mellé úgy, hogy a pár igazítás után jó is lett. A Pözsót nem húztam végig és majdnem a közepén lett a helynek a futó.

    Aztán segítettem egy fiatal párnak felrakni a kocsira a vonóhorgot, mert ott feküdtek a kocsi alatt és káromkodtak. Hátulról bedugós horog volt, de a trükkös fogást elfelejtették a zárral és sehogy nem kattant nekik a helyére.

Új hozzászólás Aktív témák