Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    Elfelejtettem írni, hogy az egy napos használat után sikerült megnyekkentenem a magasnyomású mosó "markolatát". Van több darabja, a magasnyomású csövet bele kell kattintani egy "pisztolyba", amibe aztán különféle hosszúságú toldalékokat (akár fix vagy teleszkópikus) lehet belekattintani. Van egy nyomás ellen geometriával záró csavarós interfész, aztán a biztonság kedvéért egy élénk színű menetes műanyagot kell rácsavarni, akkor a biztonsági zár is zárja.

    Ez nyekkent meg a toldalék végén.

    Lehet, hogy én csavartam túl a teljesen nyitott állapotán vagy csak hibás darab volt. Egyszerűen képtelen voltam újra bezárni rajta a biztonsági zárat (élénk sárgás gyűrű a végén). Működik így is, de ha a padlómosót teszem rá és véletlenül elcsavarom, akkor azért extrém esetben leoldhat miközben a nyomást adja rá a gép.

    Elmentem a boltba, vittem magammal a blokkot, a darabot, valamint a bemutató kedvéért egy dűznit. Elmagyaráztam a srácnak, hogy mi a baj.

    Mondta, hogy menjek be és nézzek körül, hogy van-e ilyen darab, aztán ha van, akkor kicserélik. Kaptam egy cédulát, hogy viszem magammal a két darab saját alkatrészemet, ne legyen baj kifelé. Találtam egy bemutató darabot, de a katalógusban volt cseredarab is. Egy híján 700 ropogós svéd kori. Akkor kimentem újra, kiálltam a sort (rögtön voltak előttem öten), aztán egy másik ügyfélszolgálatosnak elmagyaráztam az egészet előről.

    A csaj mondta, hogy a legjobb, ha én megveszem magamnak a neten (még volt 2 db belőle), de ad egy ajándékutalványt, amire rárakja az árát és a csomagküldés költségét. Tehát egy 750 koris kártyát kaptam. A régi darabot pedig vihettem magammal Isten hírével.

    Most akkor tudok mosni, csak óvatosan kell manőverezni a markolattal és délután berendeltem a cuccot, így talán a héten még meg is jön.

    Királyság, nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással.

    A gép maga kegyetlen jó. 94 dB elvileg, de nem tűnik hangosnak. Csak akkor megy a motor, amikor elhúzom a ravaszt, egyébként csak vár csendben. Valami 4-dugattyús fém punepa van benne, remélem tartós lesz.

Új hozzászólás Aktív témák