Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    addikt

    válasz ncc1701 #66831 üzenetére

    Azért falusi bót meg KKV-s betegségterjedés tapasztalataidból kiválóan extrapolálsz, de itt némiképp más volt a világ. Liszt az extrém nehezen ment amíg nem vezették be a max fejadagot, mindent felvásároltak. Cukor az évente ha fogy egy kiló se, de pont kifogyott, 2 hétig nem sikerült szerezni. Olaj helyett is egy ideig zsírosabb fagyasztott húsokat vettünk elő, hogy legyen mit kisütni belőlük. WCpapírból lassan megint kell egy csomag, a februári már fogyóban. Azt mondjuk nagyon nem értem, ha másnál nem fogy extrém mennyiségben valami fura oknál fogva, akkor abból mindenkinek évekre előre van tartaléka most.
    Szóval itt a bót, az összes a környéken, márciusban kb használhatatlanul le volt rabolva. Aztán beállt az ellátási lánc, meg magukhoz tértek kicsit.
    Ami megerősödött tapasztalat azóta is, hogy a XV kerület Régi Fóti úti Aldiból kenyeret meg zöldséget nem szabad venni, 1-2 nap után fekete penész lepi el. Nem tudom, hogy a raktáruk, vagy a beszállítójuk, de a saját kenyér 2 hét után is ehető, a piaci paradicsom is friss, az Aldis cuccok meg a kasszánál kifizetés után rohamosan pusztulnak. Kár érte, régen normális bolt volt.

Új hozzászólás Aktív témák