Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz Jahno #57569 üzenetére

    Én most egy durva napon vagyok túl.

    Tegnap este kiderült, hogy asszony meghívott egy barátnőjét 3 gyerekkel mára. Ááááá. Ki sem volt takarítva. Meg tegnap hoztam el IKEÁ-ból a bútorokat.

    Na, akkor délelőtt takarítás. Aztán grilleztem ebédet. Aztán összeraktam a kiülős asztalt, aztán jöttek a vendégek. 3 kislány, a fiam teljesen magán kívül volt. Bár egyiknek sem volt vörös a haja, de a kromoszóma stimmelt, így a kissrác újra tudta produkálni magát :C

    Anyuka pszichológus, de mivel a diplomája Koszovóból van, így a svédek persze nem fogadták el, így soron dolgozik és mellette távoktatásban tanul. Lassan kész a diplomája és utána tud végre dolgozni a saját kompetenciáján belül is. Apuka albán, így a gyerekeknek intenzív szikrázó nézése van és sötét haja. Ettől függetlenül a fiam elég jól elbazsevált nekik, durván hajtotta a kerékpárját és különösen rossz volt, amivel a nőstények figyelmét próbálja felkelteni....

    4-től 7-ig ment az őrület, aztán utána romeltakarítás.

    A legjobb az volt, amikor kiderült, hogy asszony bár készült különféle grillezhető virslikkel, de a család nem eszik disznóhúst, így volt egy futásom a boltba csirkevirsliért. Sebaj Tóbiás. Utána már nem volt akadály, lehetett hot-dogot grillezni. Senki nem égette meg magát a grillel, ami külön piros pont.

    Este amikor minden romot eltakarítottunk elkezdtem fröccsözni és észrevettem, hogy a szembeszomszéd benne hagyta a kulcsot a sufni ajtajában. Volt rajta egy nyakbaakasztó, ami libegett a szélben. Átmentem és szóltam neki. Már ő is állapotban volt addigra, az ajtó üvegén át láttam, hogy pohárral a kezében navigál körbe a nappaliban, aztán kijött, megdiskutáltuk, hogy a kulcsot kinthagyta, boldogan bevitte és ment mindenki a dolgára (ittunk tovább). Közben igyekeztem a másfél métert tartani, nehogy gond legyen.

    Holnap megpróbálok elbringázni a vágóhídra és quadozni egy picit.

Új hozzászólás Aktív témák