Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz FőDudu #5715 üzenetére

    Nem is mindent csinálnak egy időben, elvégre egy csomó más dolgot jövőre hagytak. Amiért sír a nép, hogy miért egy időben csinálják a másik fele meg azért, mert éjjel krampácsolnak az ablaka alatt, másik fele azért, mert MEGINT nem dolgoznak, vagy éppen miért ennyit egyszerre, de csinálják már meg...

    Ugyan.

    Az, hogy elég embert kellene ráállítani az meg a világ lebnagyobb megmondós fassága a hozzá nem értő projektvezetőktől és főnököktől, de nézzük meg. A metróból mit tudsz, mennyire dolgoznak párhuzamosan vagy sem? Hány megállóba néztél be és mikor, hogy mennyire haladnak milyen munkákkal? Szerintem párhuzamosan tolják, nehh?

    Amúgy rajtam kívül ki használ rendszeresen ennyiféle tömegközt? Hungáriáan az autósok akadályozva vannak, Vácin is szívás a sávok elhúzása, de bármelyiket megkapnám házi feladatnak, akkor hümmögnék 1-2 napig és azt mondom, hogy nemtombazefeladom. Tudom, itt mindenhez is érteni illik :-D

    Sokkal nagyobb probléma a troli útjába parkolós fasz, a buszmegállóban "csak 2 percre" mert Neki szabad, meg hasonlók.

    Körúton is kérdezheted, 10+ éve történt. Az mondjuk nem kevés és csak szakaszonként van némi tákolás. Ahogy nézem elég hatékonyra vették azt is.

    Egye fene, hasonlítsuk össze, nézzük meg más városokban ez milyen munkával jár, hány megálló, százalékosan mekkora átépítés és természetesen az üzemórát valamint a /embermennyiséget hozzászámolni.

Új hozzászólás Aktív témák