Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz ncc1701 #55179 üzenetére

    Akkor jó. Azért is írtam, hogy nem ismerem a szlovén meg magyar szabályozást. Itt Angliában teljes kijárási tilalom van. Nyilván, ha csak egy boltig mész, és látja a fakabát a kezedben a Tesco, Asda, stb. szatyrot, akkor abba nem kötnek bele, mert zabálni venni kell mindenkinek, aki nem ilyen wmiki-féle fény/auraevős ufós barom. Csak azt nem akarják, hogy ilyen otthon unatkozom, az erdőbe frissebb a levegő emberek menjenek bóklászni, meg ilyen nolifer chavek lógjanak együtt, mert azok olyanok mint a magyar cigányok, hogy késsel és füves cigivel a zsebben kimennek együtt lógni meg falkában bandázni, pattanak a sörök, meg y lazulás, és akkor felhívásnak veszik keringőre, hogy lehet a rendet bontani, meg rongálni, mivel úgy sincs az utcán senki, nem lesz szemtanú, senki nem szól rájuk.

    Ugyanez van az olaszoknál is. Ezért feltételezem, hogy máshol sincs túlzottan máshogy. Ha még nem is volt kijárási tilalom, vagy nem teljes, akkor majd lesz pár napon belül, max. egy hét. Főleg, ha azt látják, hogy túl sok ember mászkál indokolatlanul.

    Nekem egyébként meg se kottyan, egyébként is otthon elfekvős szobakutya vagyok, nem nagyon kalandorkodom. Bár azért mennék én is ide-oda, pl. ruhát venni vagy ilyesmi, mert végre lenne erre is több idő, aztán bukó, mert minden zárva van, hobbivásárolgatni nem lehet kimenni.

    Nekem még jó is lenne, ha mindenki elkószál kifelé, mert nem lógnak a neten, nem happolják el a sávszélességet előlem. De akkor meg minek van az egész lezárósdi, meg gazdasági totálkár, nem volt az egésznek értelme, és csak hülyítették magukat vele.

Új hozzászólás Aktív témák