Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz Phülöp #55162 üzenetére

    Ezt majd magyarázd el rendőrbácsinak, aki megállít, hogy hova kószálsz erdőszélen kijárási tilalomnak kellős közepén, mikor otthon kéne lenned. Mert válaszként csak ezeket a válaszokat fogadja el default:
    1) boltba mész, mert kaja kell, vagy onnan jössz vissza
    2) patikába mész, mert gyógyszer kell, vagy onnan jössz vissza
    3) munkahelyre mész, ami még nem zárt be, mert dolgozni kell valakinek, különben megáll az élet meg mindenki elveszti az állását, vagy már munkából jössz vissza.

    De 4. opcióként nyugodtan magyarázhatod neki, hogy mivel nem tudsz a seggeden megülni, erdőben lófrálhatnékod van, mert úgyis csak te vagy ott, rajtad kívül egy lélek se. Majd elmagyarázza, hogy levegőzöl otthon nyitott ablaknál, erkélyen, kiskertben, vagy felhúzol oxigénmaszkot, vagy csak lehúzod a fejedről a nejlonszatyrot.

    És itt most nem az van, hogy ‘cizek, meg megszabom bárkinek mit csinálhat, meg most nekem az fájna, hogy te szabad idős tevékenységnél arra lófrálj, amerre a madár se jár, hanem pont ilyen ürügyeket fog akkor mindenki kitalálni, hogy ők csak ide, meg oda mennek, és azon kapjuk magunkat, hogy az egész lezárás, kijárási tilalom értelmét vesztette, mindenki mászkál mindenhova, senki nem veszi az egészet komolyan.

Új hozzászólás Aktív témák