Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz npera #53585 üzenetére

    Eddig az összes cégemnél 1-5 közt mehetett a prioritás, amit persze a júzer határoz meg. Mindig emlegettem, hogy úgyis látom az eredményét, ennyi erővel elég lenne alapértelmezettnek beírni az 5öst és ne lehessen választani. Így is lett, csak megint én voltam a helikopter. Júzer benyomta az 5öst, mert mi mást, mindenkinek a saját problémája a fontos, úgy szokott az lenni.

    Hárombetűsben meg a főnök rinyált, hogy mi állítsuk át, beszéljük meg, indokoljuk meg a júzernek, hogy de miért. Mondom ne már. Kitalálta, hogy akkor Ő most példát fog mutatni és majd meglátjuk, átállítja, megírja, satöbbi. Második nap már nem csinálta és inkább kerülte a témát :-D

    Most új helyemen is próbáltam a középvezetőknek mesélni, hogy voltam én ITIL tágításon is, mire lennének kíváncsiak, melyik cégnél mi az elmélet/gyakorlat, vagy mi Biblia? Vagyunk páran aki jártak a HPEnél, tréningeztek, tréninget tartottunk, de akadtak esti előadások a BME-n, szóval kisnagy merítéas a T, Voda, GE, HP, Voda, Exxon, MOL, KPMG, Nokia ésatöbbi vonalon vagyunk páran akik biozonyos színtű merítéssel rendelkeznek. Nahh, ez az ami nem szokta érdekelni a frissen odarakott vezetőnek kikiáltott kiscsajokat, akiknek a világról nincs fogalmuk max. csapkodni bírnak.

Új hozzászólás Aktív témák