Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz Phülöp #4707 üzenetére

    Első melóhelyemen volt egy trió, akik 6-ra jártak be. Reggel 7-ig trécselgettek, aztán amikor megjött a nagyobb mennyiségű ember akkor szépen átálltak a melóra. Aztán 3-kor leborítottak. Nekik a klíma a nagy ellenségük volt. Ezért lekapcsolták amikor csak lehetett.

    Egy másik keménymag viszont klímázni akart. Ez egy nyáron abban csúcsosodott ki, hogy a klímás keménymag becsukott minden ablakot amikor hazamentek 6 után és rátekerték a klímát. A másnap reggel érkező antiklímás keménymag viszont kitárt minden ablakot és lekapcsolta a klímát.

    Így a kábé 35-fokos nyári melegben már reggel 8 körül is jó meleg lett az irodában. Amikor a klímások beérkeztek 8 és fél kilenc körül akkor ment egy kis üvöltözés, aztán a többség nyomására bekapcsolták a klímát és valami kompromisszumra beállították. Mivel addigra jól fel sikerült fűteni a helyiséget ezért persze a klíma rendesen fújt és lehetett panaszkodni.

    Ott sem ült senki sehova persze, csak a hangulat ment.

    Ha sikerült volna valami kompromisszumban kiegyezni, akkor mehetett volna a klíma valami értelmes hőfokon és alacsony befúvási sebességen, esetlegesen az antiklímások elköltözhettek volna a kedvenc asztaluktól kicsit távolabb a regiszterektől. De ennyi kompromisszumot a sok kis minihitlertől nem lehetett elvárni, csak csinálták a feszültséget.

    Aztán becsődölt a magyar buszgyártás, én is máshova kerültem és megoldódott a probléma. Abban biztos vagyok, hogy amerra járnak azért még csináljak a fesztivált a klíma körül.

Új hozzászólás Aktív témák