Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz sutszi #4352 üzenetére

    Én kábé másfél éve építettem egy gépet teljesen alapokról. Az addigra már kábé bedöglött HWSW új gépes topikjában érdeklődtem a dolgok iránt. Régebben ott is ment a vita a "hívők" között.

    Én ismét teljesen lenullázva álltam neki a dolognak. Gyakorlatilag fogalmam nem volt az aktuális hardverekről, így sokat kellett olvassak és kérdezzek. Még 2006-ban építettem gépet talán, aztán 2011-ben vettem egy iMac-et, ami bedöglött kábé 2 éve. A grafkártya adta meg magát és gyakorlatilag gazdasági totálkár lett a masina.

    Így az ötlet az volt, hogy építek egy PC-t, amiben ha valami megadja magát, akkor azt az egy alkatrészt tudom vélhetően cserélni és nem annyira sérülékeny az egész, mint egy laptop. A hang tekintetében nagyon komoly elvásáraim voltak, nem akartam hangosabbat, mint a 27"-os iMac. A megfelelően kiválasztott alkatrészekkel ez be is jött, a gép szinte hangtalan.

    A másik cél az volt, hogy a World of Warships jól fusson. Ez is bejött, csak a két gyerek mellett még nem tudtam játszani vele. De igazi wallet warrior gyanánt pár hajót már betáraztam a premium shopból :Y

Új hozzászólás Aktív témák