Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz Sipi- #39437 üzenetére

    Én most kicsit ördög ügyvédje leszek.

    Nálunk van a nappaliban egy sztereó cucc, amin főleg asszony és a gyerekek hallgatnak zenét vagy táncikálnak. Én az esetek 1%-ban használom csak, amikor nincs itthon senki.

    A számítógépen lóg egy mini DAC, azon egy mini erősítő és azon egy pár nagyon büdzsé hangszóró. És valami elképesztően jól szól ez is, főleg az árához képest.

    Kedvelem a minőségi zenét, kedvelem a minőségi berendezéseket. De arra a pici időre, amíg ténylegesen tudok zenét hallgatni ez is tökéletes.

    A helyi Hifi Klubben nevű boltban meghallgattam hasonló méretű cuccokat egy kapcsolható falon, ahol a kiscsaj gombnyomásra váltott ide-oda a hangfalpárak között. Vittem saját zenét, amit ismerek és leteszteltem.

    Dali, Bower and Wilkins és Cerwin-Wega cuccokat vetettem össze a bolt saját márkás Argon cuccával. Azon belül van 4"-os és 5"-os hangszórós is. A 4"-os is egész jól adja a közepet és mélyet, az 5" már-már túl soknak tűnt.

    A vicc az, hogy kisebb szobába ezek a büdzsé hangszórók is elegek lehetnek, hacsak nincsenek nagyon komoly igényeid. Erősítőből azt érdemes kitalálni, hogy akarsz-e távirányítani vagy elég-e a tekerős hangerő.

    Sztereó erősítőből lehet hagyományos deckes cuccokat választani, de ezek a kis SMSL (Shenzen Audio) cuccok is eléggé jól szólnak ám. Kábé akkora, mint egy margarinos doboz és olyat szól, hogy csak nézel.

Új hozzászólás Aktív témák