Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    Nova, szívok a quaddal. Most gyakorlatilag készen van, de a propellereket nem bírom rendesen ráhúzni. RS1306 motorok, szép menetes tengelye van. Kaptam hozzá műanyag betétes jól záródó anyákat. Van hozzá kis kulcsom direkt, hogy tudjam magammal vinni a mezőre.

    Eddig jó.

    Ráraktam a propellert és egyszerűen képtelen vagyok eléggé meghúzni. Ha meg akarnám markolni a motort, akkor letöröm a propellert. Olyan picit a motor, hogy nem bírom megfogni. Próbáltam mosogatóronggyal is, hátha az jobban tapad rá. Jobb kézzel, bal kézzel, hátha egyikkel ügyesebb vagyok.

    Gyakorlatilag elforog a propeller az anya alatt, nem húztam rá eléggé. Tegyek alá gumi O-gyűrűt és arra húzzam rá? Vagy van valami tuti módszer megfogni a motort valahogy? Ennyire nem lehetek pöcs, de ezek szerintem ennyire az vagyok.....

    Itt van a drámai felpörgetés. Kis színes még: az Eachine 7"-os csoda kijelzőn nem látszik a kép teteje és alja. Tehát az AVANT X3 éppen kilóg és az akksi feszültség is. Szerencsére a RunCam OSD-je látszik. A DVR-en lementett képen minden látszik. PAL módban van a kamera és a DVR is. Anomária.

Új hozzászólás Aktív témák