Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    addikt

    Ma hosszú nap volt. 5:30-as ébresztő, utazós reggeli készítése az alvóknak, én vezetek, úgyhogy kaja, KV, aztán ébresztés. A fiamnak dolga volt Szegeden, akkor már beterveztünk mászkálós nézelődős napot. Na ez instant borult, amikor a lányom torkát megláttuk a nyirokcsomói környékén feldagadva, úgyhogy felosztottuk a feladatokat. Én levittem a fiam, asszony felhajtott magándokit időponttal, és betegápolt. Hétvége lévén sok választék nem volt, délután 4:30 kb 50k-ért hozzáértő belenéz, pont jó. Mi addig letoltuk a kötelezők első felét, aztán mászkálós játszóterezős városnézős apa-fia idill háttérszálon aggódással. A skarlát is torokdagadós szájzáras móka, és nem vicces ha nem kapják el időben.
    Aztán mi végeztünk lent, akkor hívott asszony, hogy szerencsére alapos és értelmes dokit fogott ki, nem torok, nem nyirokrendszer, nem mandula, a nyálképző mirigyeit fertőzte meg valami baktérium, nincs komoly veszély. Stressz és aggódás ledobva.

    Na innentől vidáman kiöblögettem a szelepeket hazafelé a lemenő nap csodás narancssárga fényében, őzeket és tájat nézve miközben szólt a Mannequin Love (naaaagyon bejött az új album hangulata), és happy end.
    Ja, és elhoztunk egy 8. helyezést országos matekversenyen.

Új hozzászólás Aktív témák