Új hozzászólás Aktív témák

  • Grillo

    senior tag

    válasz Sipi- #143398 üzenetére

    Reá mentem a gerecsébe bele. Idén a tavalyi hagyományt követve beöltöztem, mert ugye eső, fagy, meg minden volt az előrejelzésekben. Bélelt nadrág, mert más víztaszító nincs, meg kabátok, meg bakancs. Na sár, az nem nagyon volt. Még annyi sem, mint tavaly, de a reggeli 5 fok azért nem esett jól. Persze a 3. km-től vettem le mindent (mármint dzseki és kiskabát), és maradtam egy pulóverben, amire néha, ha nagyon elkezdett fújni a szél, vagy megálltam állomásnál, felvettem a széldzsekit. De így legalább bazi nehéz lett a hátizsák, nem baj, legalább a vállaimat is érzem.
    Amúgy eseménytelenül végigmentem, de legközelebb korábban indulok, mert így fél 8 körül épp sokan vágtak neki, és az első állomásnál 10 perces sor gyűlt a pittyentéshez (30-50 indul 6-8 között, 10-20 8-10 között, részátfedések vannak), meg sok esetben nehéz volt menni, mert vannak szűk részek, és nem tudsz előzni. Persze voltak a sorban, akik nagyon siettek, hiába állt ott 200 ember, simán kikerültek minket és befurakodtak előre. És nem a profinak tűnők, hanem nénibácsi, meg a faszjankók.

    6:35 lett az idő, ha nem viszek ennyi cuccot, meg a túracipőben vagyok, akkor lehetett volna ez 6 körül talán, de nem olyan szar nekem, az elmúlt két alkalommal valahol ebben a sávban végeztem. Amúgy 8 óra a szintidő, 27,7 km, 800 m szint.

    Szerencsém volt, mert pár perc csöpögésen kívül nem volt eső sem, tavaly a végén a Turulhoz menet csúnyán elkapott a zápor, mondjuk volt esőkabátom. Itt szépen beértem, leültem kicsit gondolkodni, hogy mennyire fog fájni elsétálni az autóig, ránéztem a telefonra, és épp jégeső riasztást küldött az időkép. Ami pár perccel később be is jött, bár kis szemű volt, és csak pár perc, de ömlő esővel.

    Ami biztos, hogy kicsit utána kéne néznem tudományosan, mikor mit és mennyit kéne közben ennem. Voltak mindenféle szeleteim, meg sósmogyoró, meg izotóniás ital (a tablettás rohadtul szar), és voltak is szakaszok, ahol konkrétan éreztem, hogy jön az erő meg a lendület. Aztán meg persze azt, hogy mikor ment el.

    A talpamat majd kenegedni kell, mert azért egy vízhólyag összejött, meg fáj is, meg a combtövem kopott ki kissé, de én vagyok a hülye, izzadtam a nadrágban, ráadásul laza boxerben mentem.

    Megyek jövőre is, de az 50est vagy nem is bírnám, vagy legalábbis nem 12 óra alatt.

    Tudom, nem blog...

Új hozzászólás Aktív témák