Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz npera #139906 üzenetére

    Inkább villanyozzunk, mert fejbevernek :C

    Itt is hasonló a terv, mindenfelé kávézós idilli valami. Aztán majd jól magukba omlanak, de ehhez idő kell.

    Aztán itt a ház előtt is éppen picsogott valaki a helyi csoportban, hogy meg kellene suhintani mindenkit jó nagy számokkal és akkor.... És akkor drágábban lenne tele autókkal? Menni kell vaze, vagy haver ha jön felém akkor fizessen?

    Érdekes ez is, itt írják, hogy a ház előtti parkoló egész nap tele van és csak estére ürül ki a "hülye vidékiek" miatt. Én meg nem értem, mert innen kicsit messzebb van minden buszmetró megálló, inkább máshol hagyják az autót és szerintem nappal üres a parkoló, estére lesz csak tele az itt lakóktól. Éppen most voltam lent, délután hoztam ide a kocsit a bejárathoz közel, hogy tudjak pakolódni. Ez is valami teljesen két külön univerzum, de tudok róla időbélyeges fotót gyártani. Reggel 8ig nagy része kiürül, este 6tól kezd tele lenni. Többiek meg pont fordítva mondják :U

    Pláza parkolója meg tele van üvegszilánkkal és mindenféle szétbarmolt üveggel, nem tudom milyen kultúrkör mulatozhat arrafelé ilyen nagyüzemben. Életemben először adtam fel Packeta csomagot, volt időm megint hülyeségeken gondolkozni. Eone automatája csak 20 rekeszes, nincs is benne olyan nagy, mint a többinél. GLS 106 rekesszel rakta ki, hogy tudjuk hol a helyünk.

    Jól megszórtak minket ilyennel, minden is van gyalogtávra.

Új hozzászólás Aktív témák