Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz blueboi69 #139898 üzenetére

    Aljának azért itt a Schneider, nem is olyan nagyon vacak: [link]
    Valena meg kifejezetten jó és mindenféle is van [link]

    Egyik bajom, hogy meg kell nézni, itt két közért közt is néha 2x szorzó van az olcsóbb cuccoknál, drágáknál 1.3-1.5x. Tanyán meg aztán a helyi kisbolt jó, vannak jó cuccai, de erősen berendezkedtek az ilyen hétvégi hülyékre és a 900 forintos dugalj rögtön 2500at ér. Feszkeresők meg szerszámok viszont teljesen diszkont árakon volak, adnak mindent is méterre meg darabra. És értenek hozzá meg mondom, hogy NYY kiskábel kellene és jók is vagyunk. Most másik sarkon nyílt egy újabb depó, idővel meg kell néznem mit tudnak garázsból árulni...

    Másik, mikor bezzegrégen vettél egy olcsót, max. nem volt dizájnos, de valamennyire működött, most meg szerelhetetlen, nem fér oda a kábel, mellé pld. az olcsó dupla Legrandok és mindenfélék is úgy estek szét, hogy csak lestem. Anyaga is valami fura jalékony nem tudom mi.... Vékony fos csatlakozási felületek és vakarózni kell az egésszel. Idehaza a mosógéphez ipari falon kívülit raktam, szomszédnak is inkább egy Düwi 4es egyben sort, azt be lehet kötni, bírja a konyhát. Fürdőbe került egy Famatel, régen teljesen vállalható volt, most ott is kicsit trükkösítettek, szoptam vagy 1.5 órát, mire bele legóztam a kábelt. Apjuk kaszát azt.

    Megszokásból mondtam, hogy a Famatel jó lesz, annó nem tudom hány ezret telepítettünk, de sokat. Most néztem, hogy jééé, hosszabb kivitel, mennyivel jobb lesz bekötni:


    És nem.

Új hozzászólás Aktív témák