Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz npera #139714 üzenetére

    Eleve az új/használt dolgokat kellene eldönteni. Wii nyilván csak használtan létezik, itt is volt majdnem kettő a csoportban. Persze ha összeadod minden tartozékkal is, akkor szép kerek szám lesz, de utána HDD-n emészti meg a játékokat. És úgyis elég rá kb. 5 ami hasznos. Ez meg mindenkinek más (:-

    Xbox classic van még így okosítva, PS3al most barátkozom ha lesz rá időm. Ma éppen régi vackokat csoportosítottam eladásra meg idehaza rámolok. Ahogy nézem mások is ezt csinálják, szelektíves kukák délutánra tele lettek, vegyes szemetesből estig 8at raktunk púposra és még kellene. Iszonyat. És akkor pincébe le sem jutottam.

    Gyereknek most vittem PS2est is, lassan 25 éves vas lesz, kb. 25ezer forint és akkor azon van minden is, eddig bejött Nekik. Később lehet rajta vérengzeni. Legtöbb tört cucc amúgy nem való civilek kezébe, nem értik, nem műxik, félrenyom és bejön valami szervízmenü, meg alapban az adott játékot szarrá kell tesztelni meg persze csomó kevésbé karbantartott cucc kering a világban, vagy nincs rendesen összerakva. Akkor azért kell a hardveres/szoftveres tesztelő előélet... Eredetibe meg berakod a lemezt és megy, vagy online, vagy kártya, de lényeg, hogy egyszerű és műxik. Vagy a Wii elég hülyeálló, PS3 már inkább számítógép és hűtés/paszta/miazmás hibák. Xboxból is bizonyos szériák mindennel is hullanak.

    Új Xboxnál (Xbox ONE és Series X/S) meg legértelmesebb a havi előfizetés, 3ezer pénz/hó körül van, ezért jár egy csomó játék, meg ami kijön az letölthető. Alapban persze 10ezres egy játék, vagy komolyabb 25ezer pénz, de ha gyerek nem türelmetlen, vagy válogattok, akkor most éppen egyik véletlenszerű legós játék 900 forint, de összességében nem ez szokott lenni és kb. 3-5 játék árából meg is van bőven az éves előfizetés.

    Lehet egy laptop kellene meg GoG és kontroller. Azt mondtam már, hogy ismerősnek Xboxhoz néztem "jobbféle" gamer kontrollert karácsonyra és hanyatt esett? Itt kezdődött, végül jóval drágábbnál kötött ki:


    Nehéz ügy. Nekem szerintem az összes cuccom azért többe kerül, mint egy erős Xbox, de akad már kuriózum is, meg csomó kínai kulafos, amit ott lehet hagyni bátran szilveszetri buliban tök ismeretlen bandának és remélem még bírják egy darabig :C

Új hozzászólás Aktív témák