Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz -NoVa- #139621 üzenetére

    Ja, idehaza trend. Tegnap ráértem, Margit-szigettől elsétáltam körúton a Mester utcáig és ott még tettem egy vargabetűt. Körúti üzletek látványosan zárnak be, ami becsuk annak a helyét hosszú ideig nem foglalja el újabb. Ahol bérleti díj van kiírva azt jól meghümmögtem, az előző évekhez képest stagnál vagy alacsonyabb lett. Tompa utcába be akartam menni az egyik jól ismert kocsmába, de az is megszűnt :-/

    De ha már IX. kerület akkor van ott 1-2 megfejthetetlen dolog, mert elhalálozott pár TV és gondoltam még idejében pótlom, mert nem lesz Cyberpunk buli és akkor jajjmilesz.... Egy bizonyos típusból az országban alig találtak a keresők kb. 10 darabot, ebből 6ot a Tömő utcában. Ráadásul ingyé meg csokiért cserébe, az sem mindegy (:- Feléhez távirányító, ugyanolyan típusú elemekkel. Lehet a környéken valami Gelkában 30 éve csak ezt árulták, vagy ez volt 100 forinttal olcsóbb, de sosem fogjuk megtudni.

    Mellékesen ilyenkor jöhetne vele egy csomó egyéb vas, de kemény vagyok, meghagyom másnak. Héten majd nekilátok gyűjtőket kiközvetíteni meg múzeumok is kapnak ezt-azt, az biztos.

    Ez itt pld. határozottan tetszetős:

Új hozzászólás Aktív témák