Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz Bujdy81 #135237 üzenetére

    Többféle baj van, mert már az összes illetékes itt üzenget egymásnak legalább 1 hete, oszt azok is néha félreértelmeznek minden. Ahogy itt szoktuk :C

    Eddig ugye az volt, hogy buszsávban tudott haladni, most ez kicsit nehezebb, meg kicentizve elfér és befér a karók közé, aztán majd ha oda kerül a sor, akkor kipróbálják és megírják a riportot. Tán ez volt az utolsó mondatuk, de azóta is tuti született 200 egyéb cikk mindenféle oldalról, azt bőven el lehet olvasni :-D És nem, nem arról van szó, hogy dugó, hanem pld. arról, hogy nem tudja lendületből feltenni a járdára, ami néha nem árt.

    A többi csicska köcsög megint más kérdéskör, itt próbálnak jó fejek lenni és még dolgozni is. Fura nézőpont, hogy nem a szokásosat mondják, mindenki le van szarva megtehetjük és kész, hanem egymás mellett akarnak meglenni és közreműködni, mi?

    Csicska fuvaros meg ugyanaz, nincs rakodóhely de oldja meg, ahogy a kocsog bicajos, mert nem szeret mazsolák közt menni a bicajúton és megteheti, mert joga van és majd más lassít ha kell, csak övő a világ. Na, mentősök meg páran szolgáltatók nem így gondolkoznak, cserébe ha nem így gondolkozol akkor szopol. Lehet mégis jobb lenne letojni mindent, oszt csika fuvarost is jól megbüntetni, kocsog bicajos a járdán/úton meg felrúgni a holdig és meg is vagyunk.

Új hozzászólás Aktív témák