Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz -NoVa- #134719 üzenetére

    Ja, rövidebb közlekedési igény nyilván lenne, max. nem adja ki :-) Teljesen mindegy mi a koncepció, de látszik is, hogy kb. addig jutunk, hogy lezárjuk a rakpartot, hogy az autók ne töltsenek annyi időt a belvárosban, cserébe mindenféle S kanyarokkal közlekedünk, még több időt töltve a belvárosban.

    Mondjuk 7 év nem olyan sok idő, az ellenőrizhető, de majd gondolom az elcseszett szankciók és hasonlók előkerülnek az évértékelőn is és majd bedobnak minimum 3 bullshitet, hogy a mesterséges intelligencia segítségével szerették volna fenntarthatóvá és emberközpontúvá tenni a szignifikáns diverzitást. Esetleg semmi nem változik, de azt mondják, hogy megcsináltuk, fasza lett, mint ahogy hallottuk nem rég, hogy de hát több ezer mentőt vásároltak mert benne volt a hírekben is :-D A zöld területeket meg folyamatosan betonozzák és mindenfélét beépítenek, biztos ilyesmik vannak a tanulmányban?

    Beleolvasnék, de nem fogom érteni, hogy mi a cél, van-e lehetőség a megvalósításra, akarnak-e egyáltalán foglalkozni vele, nekem miért lesz jó és konkrétabban mi változik. Tudom, jó levegő lesz és tiltsuk be :-D

Új hozzászólás Aktív témák