Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz WiZARD #132964 üzenetére

    "Nem egy helyre megy."

    A nagyobb megy egy helyre. Felvételkor meg főleg. Éppen ezt mondom, hogy annak nem is biztos, hogy egy csomagos helyekre rohangálásért megérné, mikor máshol rugalmasabban felvesz Xsok darabot, vagy kötegelve házhoz hozzák. Júzer tölti ki elektromosan az adatokat, nyomja a címkét, adatok ott vannak GLSnél elektromosan, ezzel sem kell sokat szórakozni. De majd alkalomadtán megkérdezem mi mögötte a matek. Most lusta vagyok a Fürge alkalmazottjainak számát és egyebet lekérdezni.

    Nagynál láttam az újonnan épülő csarnokot meg itt-ott belefutok a raktáraiba, logisztikájába, azt fenn kell tartani, kiadáson meg állományon spórolni. Fürgének nem tudom mi körítése akad, ahhoz képest lehet garázscég, nem is kell akkora nyereség. Vagy X. Úgyis csak azt tudod elfogadni, amit ad a piac :-D Az évi 50-100 csomag is olyan, hogy Gömbibá mehikói kapcsolata most így pénteken simán elvitett GLSel kb. 7ezer csomagot, hogy csak nagyságrendileg sejtsük merre van a helyünk :-D

    Nekem meg arra az évi 1-2 alkalomra útbaesik bármelyik ügyfélpontja bárkinek, határon belül míg Fox emelt, addig Posta akciózott automatából automatába. Néha meglesem, használom ami megfelel vagy nekem vagy a címzettnek jó.

Új hozzászólás Aktív témák