Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz Sipi- #132648 üzenetére

    Mindig mondtam, hogy másodiknak akár jó is lehet, csak annak továbbra is drága. Aztán ki tudja. Közben bőven nőttek a hatótávok, meg persze az árfekvések is. Tegnap estefelé még hirtelen elmentem haverhoz. Elsőre csak egyhez, aztán nekiláttam egy körfuvarnak, ha már mindenki útbaesett. Szórtam ki szemetet, cserebere bizniszek, ilyesmik. Ez csak az út vége lett volna:

    Másik szakasz előtte:

    Össz táv 60 kilométer volt, nettó kb. 1.5 óra. Ez éppen bármibe belefér, csak nem mindig így adja ki. Úgyis én leszek a hülye ha 5 év múlva kiszámolom amit úgyis tudok előre :-D

    Lehet bicajoznom kellett volna, de így elsőre a Gtérkép az Egér útra is rávinne, szóval már bukta a terv alapban. Apropopó, ma már néztem a bicajosa forgalmat, míg jobb idő volt. Szerintem még mindig nem túl mérvadó itt a városban. Kellene valami pontosabb számlálási módszertan.

    Júni végén majd vonattal megyek Fehérvárra. Az azért stabilabb vonalnak néz ki, mint a Dabas/Veresvácegeom/Monorcegléd szokásos. Az üzemanyag különbözetet kell elsöröznöm, városon belül úgyis lesz mit gyalogolnom, majd ott ledolgozom.

Új hozzászólás Aktív témák