Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    válasz eattila #12683 üzenetére

    Unokahúgom lett vegán.
    Azaz semmi ilyen állati dolgot nem eszik, se hús, se tej, se méz, se zsír, se semmi, aminek állathoz köze van. Eléggé tré lehet, de van élet a tej / laktóz allergia után is, asszem hugi is az. A pasija szintén vegán, de ő azért néha tesz kivételt, pl. húslevest eszik, de a benne főtt húst már nem.
    Hétvégén csinált unokahúgom vegán tortát, és meglehetősen korrekt volt. Gesztenyés, "tejszínes", azaz valami növényi habos csoda, de finom volt. Mondtam neki, hogy biztos kutyatejből van a hab :).
    Az étrendről nem faggattam még őket, mert annyira nem érdekelt, de van nekik valami blogjuk, ahol ilyesmikről (is) megy a vaker. Kiscsaj volt Győrben a nyáron 1 hónapig valami vegán vendéglőben, melózni, ott azt mondták, beválna, csak még tanul.

    Szóval a csemetédnek lehet, hogy most szar, de azért nem annyira vészes. Persze, nagyon szar megvonni tőle a finomságokat, mert az árt(hat) neki. De a több oldalról történő vizsgálat után hátha más színben tűnik fel a világ, ami nem annyira sötét, mint inkább rózsaszín.

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák