Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz blueboi69 #121736 üzenetére

    Úgyis vitatkozunk ezen is, csinálni kell amit a gyárban kitalálnak és jobb esetben nem az viszi el a balhét, aki legalul végrehajtotta :-D

    Tegnap csúnyán összedőlt az ország a Nexonos elbaszás miatt, meg persze ismerjük a tankönyveket, mert sehol nincs rendes tesztkörnyezet, ha van akkor is minek meg tripla szopás.

    Evonál pld. éles rendszeren 2 hétnél régebbi mentést nem szabadott megtartani, mert biztonsági rés. Nulla naposakat sok helyen szinte azonnal felvertük, lesz ami van alapon, mert elég csúnya dolgok tudtak volna beesni. Nexon most frissült újra, szerintem keddig várok, mert szabályunk nincs de amit ilyen hirtelen javítanak, ott ennél fenntartásaim vannak :-D

    Aztán a tervezés meg idő sem mindegy, itt az éles cuccok nem állnak meg, de kb. 5-6 óra megy el vele akkor ha semmi nyűg nincs. Ezt megcsinálom munkaidőben és kész. Előző hárombetűsnél éjjel lehetett csinálni a Nexonos varázslatot, volt vagy 600 adatbázis, minden szirszar, este 9től indítva reggel 3-4 felé végzett és kézimunkát igényelt. Áááááá. És akkor 9kor még néha sírtak, hogy jaaaaajnekaccsójale.

    Nem mondom, hogy mindig minden rendesen ment a frissítésekkel, de amikkel a világban találkozom, hogy direkt letiltják, kiirtják, meg otthoni gépeknél is mindenféle sötét legendák terjednek, hogy kinek mennyire rontotta el a merevlemezét, az azért fáj. Kliensből itt azért nincs kevés, más cégeknél kiszervezve is láttam már kettőnél többet, csinálni kell aztán kész, csak a "működik" meg a CVE- kezdetű dolgok olvasgatása közt akad némi különbség.

    u.i.: na ki is jött a Nexon verzió, csak emlegetni kellett. Keddig van 2 munkanap, meglátjuk halasztom-e.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák