Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz zetor2000 #120803 üzenetére

    Bajlódok én sufni mindenfélével is, de ha nem sokkal drágább, hogy tényleg jó legyen és erőfeszítés sem kell vagy valami, akkor nem értem. Esetleg néha olcsóbb is. Nem kell mindenhez spéci szerszám és tudás sem, van egy csomó hülyebiztos és olcsó megoldás, míg a fali kábel az olcsóbb. Na jó, Legrandnak volt egy gyenge aljzatos szériája, de hamar cserélték, ott azért páran vakarózhattunk, hogy miképpen gondolták. És RiT-es vizsgán sem érdemes kritizálni a terméket, mert csúnyán néz a bemondónéni :DD

    Ezt mondtam Blubesznak is, hogy lehet kézzel gyártani kábelt, de ahhoz eléggé indokolt eset kell, mert alapban drágább és van benne némi hibalehetőség is. Akkor meg minek? Itt volt pld. HWSWn Mystery és unokaöccse, több helyen 2-3szorosan is el tudták baszni, de nem kicsit. VKPnak meg ott volt az 500+ végpontja és szerintem többet szopolt a fotel lábával vagy egerekkel, mint a kábelezéssel. Annak is meg van a maga helye.

    Itt nem kell spéci szerszám és a gyári dokumentációk is ingyen vannak, nem úgy, mint autószerelésnél, ami komplexebb is, meg ésvagy.

Új hozzászólás Aktív témák