Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz npera #111399 üzenetére

    Fél világ egy nagy kamu.

    Az a jó, mikor a gyagyások profilja alatt nyomulnak és nem is foglalkoznak vele, nem törlik, nem jelentik, aztán ha nagy számban meghagyják akkor én hiába ugrálok, többség dönt, intelligencia betanulta, hasznos és nincs itt semmi látnivaló.

    Kérsz egy adag gyűjtést?

    Alap pénznyúlás, ez még akármi is lehet, minden sarkon van ilyen:

    Szexhirdetésből van itt vagy 50 képernyőképem, amiket 2. fokon is folyamatosan visszadobnak, nincs ebben semmi sértő, szabálytalan, vagy egyéb. Szánalmas az egész módszertan, míg médiában átlag 3 havonta lemegy, hogy mostantól aztán felismerik, megvédenek saját magamtól is és rendszer lesz, nem lehet fegyver és élő állatot árulni:

    Kamu koncertajánló, mert minden is lesz:

    Vagy kamu koncerjegyet hirdet a bármire is és akkor én vagyok a keci csaló, aki húzza az idejét. Support szerint ezekben sincs semmi kivetnivaló, akadt amikor rájuk írtam, igazából biztos jó buli lenne, főleg mikor messziről kilóg a lóláb, de nem kamu profil és lehet ilyet csinálni mi a baj:

    Vagy mikor valós események alá raknak be videót, hogy online itt kövesd, regisztrálj és már visz is csaló oldalakra, az értelmes komment meg az esemény szervezőinek értesítései el is vesznek teljesen:

    Én messziről látom, hogy melyiknél mi lesz a baj, csoportba belépéseknél Zsüllel voltunk így, hogy pofára megmondjuk a profilról, mint csak ciberde tenné a kiskocsmában, csak a csoda mesterséges intelligencia és a másodfok nem tudja értelmezni. Mi meg teljesen általános dolgokért kapjuk az eltiltást. El. Van. Ez. Baszva. Pont.

Új hozzászólás Aktív témák