Új hozzászólás Aktív témák

  • blueboi69

    csendes tag

    válasz Samott #106111 üzenetére

    Bizony bizony, ezt mondom én is. És mégis látod, hogy mennyi hitelt bevállalnak. Sztem elvakítja őket, hogy kapnak CSOK-ra 10-30millát és életükben nem volt ennyi pénzük, akkor majd most minden jó lesz. Aztán meg pislognak, hogy a kulcsrakész házban rengeteg adóssággal, bevállalt gyerekkel még esetleg kéne vmi bútor, (eleve egy panellakáshoz képest több bútor is kellhet) meg akkor már ne a sártenger legyen az udvaron, ahogy az építési próbálkozó hagyta ott a szerződés szerint, és jéééé erre is elmennek a milliók, holott a panelban az egész életteret kiöltötte 50ezerért vásárolt ikeás növényekkel és kész volt a zöld felület.

    Ismerős is nemrég váltott munkahelyet, (nem IT-s), aszondja nekem, húúúú mostmár lehet valósággá válik neki az amiről azt hitte, hogy eddig álom volt fizu terén amikről beszélgetnek, éshogy fúú leglálisan lehet ennyit keresni. Rákérdeztem, mégis milyen összegről beszél, hátha engem is érdekelne a profilváltás, hát aszondja vmi 500ezer. Hirtelen nem tudtam, hogy mit mondjak, mert már messze nem voltam lelkes, aztán kiderült, hogy ez brutto 500.... aha mondom oké köszi. :U
    Nem az a lényeg, hogy ezt a pénzt lenézem, hanem hogy hány ember lehet még, aki így áll hozzá, hogy ez milyen sok pénz. És náluk is 2 gyerek van, meg kertesház. CSOK meg hitel nélkül, vagy vmi minimális hitel csak, talán 1-2Milla van rajta.

Új hozzászólás Aktív témák