Új hozzászólás Aktív témák

  • Omli85

    őstag

    Üdvözlet mindenkinek :).

    Sok év után most úgy döntöttem belekukkantok az EVE világába mert kell egy kis nyugis játékmenet. Értelmes Sci-Fi game meg sajnos nem igen van más egyelőre ami érdekelne. Erre a célra számomra az EVE tökéletes, el lehet szöszölni millió dologgal és játszhat az ember amolyan "papás" tempóban is ha úgy van.
    Trial accot uppoltam első nap után, úgy voltam vele 2500 Ft-ot megér a starter pack aztán majd az idő eldönti hogyan tovább. Az eddig is egyértelmű volt, hogy elég réteg játékról van szó de most így, hogy karcolgatom csak a felszínt teljesen egyértelművé vált :).

    Mindenesetre egyelőre gyűjtögetek skillezgetek, ismerkedek a kezelőfelülettel meg a lehetőségekkel, megpróbálok valamennyire elfogadható mennyiségű tőkét felhalmozni, amivel szponzorálni tudom majd a kalandozásomat. Relic kutatgatós kalandozós terveim vannak a jövőre tekintve aztán majd meglátjuk mi sül ki belőle. :DDD

    Azzal már az elején szembesültem, hogy ha vásárolgatni akar az ember akkor itt kezdőként iszonyat pénzek forognak ami igencsak eltudja venni egy friss játékos kedvét. Engem special egyelőre nem igen zavar a dolog így az elején elég szórakoztató bányászgatni is. Ha meg nagyon megunom akkor agentezgetek kicsit, igyekszem kerülni a monotonitást.
    Egyelőre azért az újdonság varázsának köszönhetően nemigazán untat semmi a játékban :D.

    Elnézést, ha kicsit hosszú lett :) .

    ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W

Új hozzászólás Aktív témák