Új hozzászólás Aktív témák

  • Shkiz0

    nagyúr

    válasz vaakuum #3162 üzenetére

    Igen mesélek szívesen, nem titok.
    Az egész onnan indult, hogy ugye ez a wipe hozta magával azt, hogy nem lehet lekraftolni már a LEDX-et. (vagyis le lehet, de ultra szívás végigcsinálni a küldi sorozatot addig, plusz mire aktuális lenne már rég nem is érdekel az egész, szóval ennek feloldását benézték)
    Labozni nem járok se én, se a haveri társaság akivel játszottam max hébe hóba 1-1 meccset, mert 10-ből 8-9x lecsalnak. Egy beszélgetésünkkor jött az fel hülyeségből, hogy tök jó lenne ha lenne loothack, akkor tudnánk hol a cucc, mert így aligha lesz meg a LEDX így a THICC Item case ami meg valljuk be eléggé várós, hogy legyen helyed még EOD esetén is, hát még ha kis accos vagy.
    Na eltelt pár nap, és haver mondja, hogy vett egy hetes csalást (nem írom melyik, mert egyrészt lényegtelen, másrészt nem is akarom ajánlani senkinek) nézzük meg mizu.
    Offline beállítgatta, és mentünk 5-5 raidet (lab / shori) hogy lássuk hol spawnol jobban.
    Shorline lett a nyerő. Nos bementünk, első raidbe mutatta, hogy van. Mi lent spawnoltunk kék kerítés mellett piernél, és volt egy srác aki meg fent resort mögött.
    Csak a loothack és WH része volt használva a csalásnak, aim nem. A LEDX a resort alatti buszmegállós scav táborban volt a táskában. (igen mi is meglepődtünk, hogy spawnolhat oda)
    Na szóval egyből trimadol + sj6 kombó és rohantunk is egyből oda, és annyira jó volt látni, hogy a srác aki resort mögé spawnolt az instant oda futott szintén. :D
    El is vitte, és már futott is kifelé path to shorline kijárathoz. Útközben ölt 1 scavet, belenézett és már meg is van az XP.
    Utána mentünk még párat mire meglett.
    Volt olyan, hogy mi spawnoltunk path to shorlinenál a LEDX meg egy hiddenbe volt a weather station alatt. Odamentünk, senkit se látott haver 1000 méteres körben (konkrétan majdnem a teljes map, ennyire volt beállítva a radiusa a csalásnak) ahogy rányultam, hogy kinyitom már kaptam is az 1 golyós fejest ki tudja honnan. Haver megint körülnézett senki, rányúlt ő is, szintén instant fejes.

    Ezen felül haver még mesélte, hogy iszonyat mennyien használják láthatóan ezt a csalást.
    Ő ha már kifizette az 1 hetet, elkezdte farmolni shturit. Azt mondta annyira fain volt látni, hogy pucér mosinos gyerekek futottak tömegével ha épp bent volt a boss.
    Sőt mi is találkoztunk 3x is ugyanazzal a sráccal shorin, amikor vadásztuk a cuccot. Szintén pucér, 1db mosin volt csak nála. Ezek azt csinálják, hogy bejönnek pucéran 1 fegyverrel, ha látja hogy bent a LEDX, akkor egyből fut és mindenki kapja a 1 tap hedit az AIM miatt. Ha nincs bent, akkor spawnon már nyomja is a disconnectet.

    De pl tudok neked mondani olyan sherpát és streamer gyereket, aki offline labon csalt és végigkövetett falon keresztül és a felettünk lévő szintről minket. (ő elsőn volt mi csatorna szinten, még csak hallani se hallhatott volna)

    Én eddig is gondoltam, hogy van csaló, de azt meg sem álmodtam volna mennyi. Az emberek 60-70%-a fixen csal! Igen, tudom ez túlzó szám lehet, de hidd el e körül van.
    Ugye csalás és csalás között is van különbség. Konkrétan több tízezren lehetnek azok akik csak loothacket használnak, és ezzel le se tudsz bukni.
    Pl a hack ezen részével játszi könnyedséggel csinálod meg a kappát, és a guideot, mert látod az ellenfeleket és csak simán kikerülöd őket.

    De amúgy maga a csalás tud sok mindent, nem csak ezeket. Természetesen van benne aim, ami több szinten állítható (1-től 5-ig) illetve az is beállítható, hogy csak thoraxra, vagy csak karra lőjön stb. Szóval akár még az aim részét is tudod használni ha ésszel csinálod.
    Van olyan funkciója is, hogy zárt ajtók mögül tudsz egy bizonyos távolságig kihúzni cuccokat. Haver a végén annyira felbaszta magát, hogy mennyien csalnak, hogy húzott ki így cuccokat, és a mai napig nincs bannolva az accja (mondjuk ettől függetlenül sem játszik már)

    Ja és maga a cheat stream frendly, azaz semmi sem látszik belőle normálisan használva.
    Konkrétan én discordon semmit sem láttam abból, hogy havernak ment a csalás.
    Ezt a csalást konkrétan mai napig nem detektálta még a BSG cheat enginje.

    Szóval én abba is hagytam a játékot, így hogy láttam és tapasztaltam dolgokat. Sokkal sokkal több a csaló, mint sem azt az ember gondolná....

    [ Szerkesztve ]

    Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák