Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz FunPro #141005 üzenetére

    Látjuk mennyire jó... csodás világot hozott el. Nem azzal van a fő gond, hogy kifejlődött az OOP, hanem azzal, hogy az azt használók ijesztő mértékű hányada nem tudja, hogy mi van a motorháztető alatt. Ez azt autóversenyző se nagyon tudja, de nem is kell neki! Nem úgy egy programozónak, különben a végfelhasználó (valójában ő a pilóta!) csak szívni fog. Erősen fals az autós analógia szokás szerint...

    Tosznak az optimalizációra, helyette az i2k által betett képeket mutogatják, hogy milyen hardvert vegyél ahhoz, hogy ne legyen diavetítés. Ez így nem programozás. Ez előre legyártott elemekből történő Legózás, ami vitán felül meggyorsítja és drasztikusan egyszerűbbé teszi a fejlesztést, de irgalmatlanul erőforrászabló, ami nem csak azért gáz, mert zsebbenyúlós a usernek, hanem mert gyilkolja a bolygót, komoly wattok füstölnek elfelé minden egyes usernél a semmire...

    Amilyen fizetéseket leakasztanak, egy "kicsit" többet várnék attól, hogy összehuzalozzon nekem valami szaggatós rémet egy licencelt engineben, majd közölje, hogy az ajánlott config i5 11th gen és 3070TI. Vicc!
    A lehetetlenről meg annyit, hogy nézd meg miket csináltak anno 8 biten. Ha jól emlékszem a C64 pl. 8 sprite-ot tudott megjeleníteni a képernyőn, aztán jöttek a valódi programozók és megjelenítettek 2x annyit... őrület miket csináltak anno gyak. tinédzserek!

    Abban egyetértünk, hogy tömegek szavaznak szarul a pénztárcájukkal. De ez meg azért van, mert a "hanyatló" nyugaton nem probléma 60$-ért beleugrani valamibe, ami képek és videók alapján tetszik. Mi itt az elvégen meg isszuk minden rossznak a levét.

    TLOU nálam kiválóan szaladt már Day1 is, igaz nem éppen krumpli vason. De TLOU nélkül is állítom: Borzalmasan rossz ötlet BÁRMIT is Day1 venni! Ezerszer megtanultam már. Az nyer, aki min. 1 évet kivár... addig is van bőven mivel tolni.

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák