Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz cyberkind #139784 üzenetére

    Mivel section9 feltörte az accom*, így kénytelen vagyok némileg kortest tartani és azt mondani, amit anno Morgan Freeman, akivel ez esetben nagyon is egyetértek: Sértő, ha valakire azt mondják, hogy afroamerikai, vagy fekete.
    Human, oszt' kész. Ezért is komoly probléma a pozitív diszkrimináció. Mert ugyanis az is egyfajta rasszizmus...

    Egy ideális világban ez úgy nézne ki, hogy egy szereplőválogatáson a legtehetségesebb Cleopatra jelölt kapja a szerepet.

    De ez nem egy ideális világ. Itt az kapja a szerepet, akit lehet pozitívan diszkriminálni.

    Persze ez az egész egyelőre leginkább csak A Marika problémája ám. Mert ha jól belegondoltok idehaza ez minket max a játékok, filmek kapcsán zavar, amiket honnan is kapunk? Hát a "hanyatló" nyugatról. Mert idehaza valójában a nyomorban és zsákfalukban szenvedő romák kérdést senki nem akarja megoldani, a gazdag romák meg úgy oldják meg magunknak, hogy attól elég sokan rettegnek a környéken. Ellenben a szellemi termékeinkre vajmi kevés ráhatással vannak és egyáltalán nincsenek pozitívan diszkriminálva, sőt...

    Ennélfogva amit a hazai Ormány politika művel és egy ideje gender, meg LGTBCFG+ háborút hirdet, az nem más, mint egy leszopkodott csont az asztalukról. Melyet azért voltak kegyesek a viharvert kutyusoknak odadobni, hogy azok marakodjanak rajta addig is egy jót, amíg ezek Borrelia terjesztők, az utolsó cseppeket is kiszívják az ország testéből.

    *Nem.

    [ Szerkesztve ]

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák