Új hozzászólás Aktív témák

  • i2k

    senior tag

    válasz Csapoati #113112 üzenetére

    Csapoati: sem eszet, sem meszet nem osztok --- maximum észt osztanék. De nem szokásom. Mert "tudom", hogy mindenki más az anyatejjel szívta magába a kulturáltságot, az empátiát, és azt a sok-sok tudást, amit utána nagy bölcsen csak cseppenként oszt meg az efféle topikokban.

    Tekintettel arra, hogy ez egy fórum, azon belül is egy OFF-topik, megengedtem magamnak azt a lazaságot, hogy közöltem a tisztelt elit társasággal, hogy egy adott játék mivel veszített el engem.
    Bolond fejjel feltételeztem, hogy mivel nem tegnap óta járok ebbe az elitek által fölényesen uralt miliőbe, megengedhetek magamnak egy kis kilengést, és közlök valami bensőségeset, csakis rám tartozót azokkal, akikről feltételezni mertem, hogy egy kicsit azért emberek is...

    ayo: "persze tudom hogy számodra főgonosz vagyok az ON topik eseted óta, de hát legyen"
    Ennyire azért ne tessék a föld fölött... számomra semmivel sem vagy különb egy hétköznapi fórumozónál. S éppen ezen okból az általad vázolt érzelmek sem születtek meg bennem, soha. Lásd lejjebb/feljebb, mit is gondolok a nektek való megfelelésről.

    A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

Új hozzászólás Aktív témák