Új hozzászólás Aktív témák

  • tomsolo

    őstag

    Hát így 9 pálya után azt kell mondanom, hogy az év játéka nálam a Shadow Tactics.

    Az újragondolt Commandos játékmechanika zseniális lett, a pályák, feladatok szintén. A karakterek szuperek lettek, ráadásul beszélgetnek is egymással misszió közben - lásd Dragon Age - így könnyebb nekik szurkolni. A különböző missziókat többféle jelvénnyel is teljesíthetjük, ezek némelyike egymást kizáró feladat igy több nekifutás is kell majd hozzá. A játék nem könnyű még normál fokozaton sem, vannak pályák amiket elsőre örülünk, hogy betudunk fejezni, a játékidővel sem lesz problémànk nekem van olyan pálya amivel 5 órát is elbíbelődtem és nincs meg minden jelvény.(Vannak kitűzők amiket nem is a teljesítésért kapunk hanem ha vmi szokatlant csinálunk.)

    A zenék, hangok, szinkron, környezet megvalósítása mind teljesen rendben van, az optimalizálással sincs semmi baj nem kér sokat de cserébe annál többet nyújt.

    Mint gondolkodós játék nyilván nem lesz olyan vonzó sokak számára mint egy random elbaszott AAA játék portja, dehát nekik így is van miből válogatni, az igényesebbek viszont elégedetten csettinthetnek. ;]

    Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

Új hozzászólás Aktív témák