Új hozzászólás Aktív témák

  • pittbaba

    aktív tag

    válasz epzon #4918 üzenetére

    Telefonban szerintem vannak nagyon jók, a samsung galaxy s2 szerintem egy óriási fogás volt, és 100 körül megkaphattad újonnan is előfizuval. A zsebemben lakik kulcs és pénz mellett, vigyázok rá, de fele annyira sem mint a nyomtatóimra, és egy karcolás nincs rajta, tökéletes. Nem recseg-ropog, nem hullik szét még ha leesik sem. A telefonok egyébként tökéletes példa erre, mert ott is az van, hogy lehet kapni ugyanazt a teljesítményt papíron e-bayes másolatokban, de azok rettenetesen vannak összerakva, ezért annyi. 4magos proci, 1Gb ram, csak nem mindegy milyen.

    Nem értem félre egyébként, de megmondanád milyen nyomtatók azok? És mit jelent a tudni kell használni? Azt, hogy minden nap nyomtatok vele 100 színes oldalt? :) Mert őszintén elég régóta vagyok az IT szakmában, de ilyet még nem láttam, milliós gépeknél sem, max ha szervizszerződés volt rá kötve, és félévente valamit cserélni kellett benne, de légyszi homályosíts fel ezzel kapcsolatban, mert lehet végig én szúrtam el valamit.

    Konica-t azért vettünk, mert az volt a legajánlottabb nyomtató az egyik technológiánkhoz, meg mert volt egy kis Konica-m és az bakker túlélt minden más gépet, a legolcsóbb lézeres fekete gép volt, abba ha belefeküdtem volna is nyomtatott volna annyira jó masina volt, szóval nem annyira az alja az tapasztalataim szerint.

    PH Konfigom: Gigabyte GA-H97M-D3H, i7 4790K,GTX 960, Seasonic SS-620GM

Új hozzászólás Aktív témák