Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Denzo, és baphomet sporttársaknak üzenem, hogy én természetesen egy Federal Courierben ültem :B
    -
    rtitusz - Egy Fed fegyvertárstól nem vártam volna ilyen övön aluli hátbaárulást :N
    -
    -
    baphomet - "folyamatosan szerverhibát kapok, mikor rámegyek az outfittingre, hogy lecseréljem a thrustert"
    -
    A délutáni upgrade óta ez van, de csak a mérnöki bázisokon.Ami pedig a kifinomultságom hiányosságaira tett megjegyzésedet illeti, azt egy Fed bugris válaszra sem méltatja :K
    -
    -
    Más: Benéztem egy HazRES-be, és megmondom őszintén, nem tetszenek a változások. Nem lett nehezebb megritkítani a mezőnyt, de uncsi mindenkinek utánaszaladgálni. Egyszerűen uncsi. Egy szempontból nem rossz, egy népesebb winget egy pillanat alatt lehet a négy égtáj felé szétkergetni, elég levakarni róluk a pajzsot. Amúgy tényleg hullik belőlük a trafikárú, a zacskó fruttitól kezdve a műanyag vízilóig, de kinek van azt kedve összegereblyézni. Márpedig ezek a holmik kelleni fognak, mert az a kuruzsló némber(aki azokat a retkes thrustereket is rám sózta) nem fogja mindig hallal beérni. Kicsit most el is ment a kedvem a RES-től.
    Még annyit, hogy eddig sem értettem, hogy az npc FDL pilóták mitől olyan maflák(egy pár hajót már kilökdöstem alóluk, de eddig össz egyszer(!!!!) lőtt vissza valamelyik, és az sem talált el) Most egy kivétellel mindenki iszkolni próbált, amint lepottyant róla pajzs, na mit tippeltek, milyen hajóban ült az az egy kivétel, aki csak bambán sodródott a végzete felé?

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák