- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diopapa
addikt
válasz betyarr #1751 üzenetére
Nem tudom mit csinál, de itt az az eset áll fent, hogy joyyal sokkal jobb mint billel. Érzésre is és könnyebb is úgy irányítani.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
veterán
válasz Diopapa #1752 üzenetére
Szerintem simán csak pihentette a játékot, ahogy én is. Elő se vettem vagy 2-3 hete, most is csak bementem, de már semmit nem vettek meg ott ahol eddig, hagytam is a fenébe... majd a béta 2-re ránézek.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
betyarr
veterán
vajon meddig lesz preorder lehetőség?vagy hülyék lesznek elárulni?kicsit elgondolkodtam,hogy inkább várok mígnem kijön a gáme,mert így megtakarítok 20 eur-t,ami már egy fél hotas.
amúgy nagyon leült a kezdeti lelkesedés?mindenki várja a következő bétát/végleges gámét?vagy miért?kb 500 hsz-ig jutottam,onnan már nem volt türelmem tovább olvasni
-
veterán
válasz betyarr #1755 üzenetére
Emberfüggő... Van akit közülünk jobban lekötött mint másokat. Legtöbbünk ráadásul befizetett a Star Citizenre és erre is, és most ahogy jött a 0.9 az SC-be, azt is többet játszották mint azelőtt.
Összességében szerintem jó játék lesz mindkettő, de jelenleg egyik sem köt le tartósan, én nem vagyok oda annyira a dogfight-ért, így az Elite-ben több tartalom van számomra jelenleg, ugyanakkor a repülés az SC-ben jobban tetszik, illetve itt nem igazán jön be a starcruise. A többi korrekt, csak beletéve x órát, nekem elég volt addig, amíg nem bővül a lehetőségek tárháza. De még egyszer mondom, jó játék az Elite, és megéri a pénzét, legalábbis nem bántam meg a 60 eurót,, de perpill azért örülök hogy nem vettem season pass-t még 40-ért, amivel minden későbbi dlc-t megkaptam volna.
Most majd a beta 2-ben jön sok új item a hajóra és mélyebb customizáció, még egy rakat bolygó, és remélhetően más pénzszerzési lehetőség is.[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
duvi
nagyúr
válasz betyarr #1755 üzenetére
-Végleges megjelenés még idén várható. Béta2 szeptember 30-án jön ki. A jelenlegi 55 rendszert kibővítik 500-ra, kapunk új hajót, felfedezést, frakciókat, rangokat, hajó amortizációt, hajó moddolást, új állomásokat, oktató modulokat, új fegyvereket...
-A 20 euro nem kevés pénz. Olvasgass még egy pár napot, nézegess videókat a YT-on. Nem kell elkapkodni a döntést. Nekem nagyon bejött az ED. Majdnem minden nap tolom egy kicsit. Nem bántam meg a 60 eurós árat, de ez én vagyok. -
betyarr
veterán
válasz Menthirist #1756 üzenetére
és duvi: amúgy én úgy látom,hogy azon kívül,hogy most azonnal játszhatnék a bétával,nem sok extra lenne a 60eur-ért.vagy valamit nagyon félreolvastam?
ez a 40eurós plusz a későbbi dlc-kért már nincs? -
veterán
válasz betyarr #1758 üzenetére
Nem, a 40 eurós season pack csak a béta indulásáig (tehát még az alfa fázisban) volt csak elérhető. Aki akkor nem vette meg, azoknak külön egyesével kell megvenniük a dlc-ket ha akarják (nem tudni pontosan mennyit terveznek, de azért nem most fog egyből kijönni egy új, nem kell félni. Illetve dlc-kbe ilyen nagyobb komponensek lesznek várhatóan, mint bolygóra leszállás, stb. A 400 milliárd bejárható csillag elvileg alapból elérhető lesz mindenkinek, aki megvette a játékot.
most az a +20 euró igen, bejuttat a játékba a hátralévő hónapokban (szvsz leghamarabb novemberben jön, de inkább tenném decemberre), amíg meg nem jelenik a teljes verzió, illetve megkapod azokat az extrákat, amiket az elővásárlók is megkapnak (ezt azok nem kapják meg, akik a megjelenés után veszik meg)
-
Viper26
nagyúr
Akkor ha jól értem beta2-re nem lesz törlés?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
betyarr
veterán
ezt néztem kis magamnak az elite-hez.ti ismeritek?tényleg annyira strapabíró,ahogy állítja?
-
mcwolf79
veterán
Üdv!
Egérrel és billentyűzettel mennyire játszható ez a játék?Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Nosam
aktív tag
válasz mcwolf79 #1766 üzenetére
Attól függ milyen egérrel. Én pl joy mellett játszottam már a lézeres trackball-mal is, és precízebb mint bármelyik hall szenzoros joy, nagyobb a felbontása... Ettől függetlenül Joy-al játszom mert sokkal élvezetesebb illetve, itt nem számít annyit a precízség mint mondjuk egy 3d-s szoftverben amihez igazából vettem ezt a nem túl olcsó egeret.
-
Nosam
aktív tag
válasz Diopapa #1765 üzenetére
De mondjuk az ffb- nem csak lövés effekteket képes visszaadni, hanem pl szervos karok erősségét is. Tehát miért lenne életszerütlen az, hogy ugyan olyan erővel lehessen mozgatni a joy-t mint mondjuk egy valódi szervos eszközt?
Nem beszélve arról, hogy pl ha megnézed a nasa valódi űrhajó kilövéseit, ott az indításnál aztán tényleg minden rázkódik a kabinban, hihetetlen erővel rázza a valódi űrhajót a rakéta meghajtás a valóságban is. Szerintem ezek nagyon jók lennének és remélem, hogy lesznek is ilyen effektek a játékban, boost és egyéb dolgok esetén.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Milyen "szervó" ? Te úgy képzeled, hogy a jövő űrhajójában bármiféle közvetlen kapcsolat lesz az irányítás és a hajtómű között?
[ Szerkesztve ]
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
veterán
-
Nosam
aktív tag
válasz Diopapa #1770 üzenetére
Nem, úgy gondolom, hogy van egy természetesen ereje annak amivel a joy-t mozgatni lehet, csak egy példaként mondtam, hogy szervos kar. De minden karnak van egy bizonyos ellenállása amit mozgatásnál érzel.
Azt is vissza lehet adni FFB-vel, pl egy nagyon finom nagyon precíznek tűnő hatást is. A másik dolog pedig ugye a hajtómű, hát elég egyértelmű, hogy a kifejtett erő az ami miatt rázza a mai kabinokat és űrhajókat a hajtómű, későbbiekben pedig még erősebb hajtóművek esetében is érezni fogod ezt nem csak a karon hanem az egész űrhajón. Konkrétan úgy képzelném ezt a dolgot, hogy ha mondjuk hirtelen csutkára rátolod a gázt vagy megnyomod a boost-ot akkor érezné az ember a joy-on is a hajtómű hirtelen erejét, szemben azzal ha mondjuk szép fokozatosan lassan ereszti rá a gázkart az ember.
-
Nosam
aktív tag
válasz Menthirist #1771 üzenetére
Márpedig nem véletlen mondta Braben azt egy interjúban, hogy lesz force feedback ED-ben, ahogy egyébként a Chris Roberts sem véletlen találta azt mondani, hogy ideje lenne újragondolni és feléleszteni az FFB technikát a joyokban.
-
veterán
pedig nem lenne rá szükség, mivel az életben nem így mennek a dolgok. Nem a vezérsíkra ható erők miatt remeg a keze az embernek egy űrrepülő felküldésénél, hanem mert az egész mindenség remeg. Ha a térdén lenne, akkor is remegne Ráadásul már nem igazán divat a joy-oknál a force feedback, pontosan ezért. Legalábbis ha a 100k-s Warthogba nem kellett, akkor nem kell Autókormányoknál oké, de itt már nem szükséges.
[ Szerkesztve ]
-
Bibgr0
aktív tag
Micsoda akciók vannak :-)
-
Malachi
addikt
-
duvi
nagyúr
válasz _Kondor_ #1779 üzenetére
A kis gépekkel élvezetesebb a repülés. Fordulékonyabbak, jobban manőverezhetőek. Én is a Cobra mellett voksoltam egy darabig és amikor először ültem az Anacondába, hát nagyon köpködtem rá. Főleg a kilátás és a célzás volt zavaró. Aztán az idő múlásával megszoktam a hibáit és értékelni tudtam a pozitív tulajdonságokat. A 228-as raktérrel lehet még pénzt is gyűjteni. Nagy a hatótávolsága. A fegyverzete és pajzsa (plusz a rátehető páncélzat) is elég brutál, ami harcban szintén jól jön.
-
duvi
nagyúr
válasz _Kondor_ #1781 üzenetére
Én is remélem, hogy a moduláris rendszerrel, többet ki lehet majd hozni a kis hajókból is Jelenleg csak harcra jók, ami legfőképp PvP-ben élvezetes. Ez viszont beszűkíti a játék mozgásterét a kis gépekkel. A véglegesben viszont már lesz hangárunk és megoldódik ez a probléma.
-
javorb
csendes tag
Berakták már az "illegális javak"-at? Ha igen, hol lehet megnézni, h mik számítanak illegálisnak?
-
javorb
csendes tag
Köszi, ezt a részét tudom, de a Galnetben írtak vmit, h a szesz mostantól tiltott lenne...? Erről tud vki vmit? A Slopey-féle kereskedő-kalkulátorban nem jelölnek semmit illegálisnak. Szóval amire gondoltam (csak nem írtam oda :-) ) az az, hogy úgy "up start" tiltott egy termék bizonyos rendszerekben.
-
Nosam
aktív tag
-
veterán
-
Nosam
aktív tag
-
veterán
Logitech C600... de nem azzal van a gond, érzékeli az arcomat meg a mozgást, csak a program nem közvetíti ezt át a virtuális joy-ba (nem mozog egyik tengelye sem), és így bindelni sem tudom játékon belül, mert a fejmozgás nem felel meg tengely menti elmozdulásnak.
Mert a módszere ugye az, hogy érzékeli a fejmozgást (azaz hát szem-száj-orr trió analitikai mozgását), levetíti x-y-z-yaw-roll-pitch tengelyekre, és azt átpasszolja egy virtuális joy-nak, ami meg úgy viselkedik játékba, mintha x mértéknyit elmozdítanánk mondjuk a fizikai joy-unkat.
A pontossága mindenesetre gyengébb (mint minden markerless megoldásnak) a markereshez képest (track ir vagy dk2), no meg csak 30 hz-en ment (hisz kell a nagyobb felbontás az arc részeinek felismeréséhez is). Tehát ez tipikusan nem a 320x240, de 2-500+ hz-en működő marker felismerés, ami a pontosabb eszközökben. Ez az olcsó alternatív mód olcsó alternatív módja
[ Szerkesztve ]
-
Nosam
aktív tag
válasz Menthirist #1792 üzenetére
Nézd meg ebben a videóban a pontos beállítást, nem kell neki itt az x-y-z tengely, csak a yaw meg a pitch. Próbáld ki csak ezzel, és menni fog illetve kell hozzá letölteni egy csv fájlt is azt se hagyd ki. Egyébként van benne pointtracker is...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
néztem, az alapján állítottam be, de mondom, nem az a baj hogy túl sok tengely mentén megy (amit le kellene tiltani), hanem hogy egyik tengely mentén sem mozdul az életben. Tehát az appon belül igen, ott érzékeli hogy mennyi az eltolás, de nem adja tovább a VJoy virtuális joy-nak, amit amúgy ő maga telepített fel. Tehát a FaceTrackNoIR appon kívül semmi más nem érzékeli, hogy van mozgás, beleértve az elite-et.
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #1794 üzenetére
Nekem az a vjoy-os program kéne a fejkövetőmhöz. Honnan tudom letölteni?
-
Nosam
aktív tag
-
javorb
csendes tag
Nektek működik a feketepiac? Vásároltam szeszt Eraninban és elvittem I Bootisba, ahol a feketepiacon el akartam adni, de nem engedi. Bejön az ablak, mutatja, h szeszt el tudnék adni, de csak az Exit-re enged rányomni. Van tippetek?
-
veterán
Nah csak sikerült összelőni (más beállításokkal, vjoy és nem freetrack protokollal, egyénileg telepített másik vjoy appal), és így már lehetett a nézés tengelyét bind-olni és szétnézésre használni. Csak szegénynek olyan latencyje van, hogy ugyan mókás pár percig, de utána inkább csak zavaró. Minden mozdulatomra jó fél-egy sec-kel később reagált, 500-1000 msec-es latency pedig nem annyira vicces Ráadásul folyamatosan állítódott el (középre néztem, reset... aztán pár sec múlva már a közép enyhén jobbra volt, stb). Szóval egy leszállásra érdekes volt (pláne ahogy lehetett nézni a lábam alatt type 6-ban ahogy közeledik a föld), egy full rakomány árúm is odalett (ugyanarra volt bind-olva a scoop mint a tengely reset a progiban), de alapvetően kétlem hogy a jövőben így játszanám
-
Nosam
aktív tag
válasz Menthirist #1799 üzenetére
Pedig a facetracknoir vjoy-a majdnem tökéletes, teljesen használható ez a cucc... Nincs akadás meg ilyenek, gyönyörűen megy, annyi a probléma, hogy ledeket kell használni és a pointtracker részét, ha sötétben is szeretném használni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Autós topik
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Apple notebookok
- Viccrovat
- További aktív témák...
Állásajánlatok