Új hozzászólás Aktív témák

  • WestBam

    Topikgazda

    Új Nitecore elemlámpa: MH40S

    Ami ennél is izgalmasabb, hogy új LED van benne: Luminengin G9
    Hatótáv nőtt, már 1500 méter feletti (570000cd), de még mindig reflektoros, nem TIR lencsés az optikája. 2x 21700 akkuval működik, szerencsére nem a speciális "i" generációs, hanem a legegyszerűbb button top verziót használja. Tartozéka a vezeték nélküli távirányító, ami 1 méteres hatótávval rendelkezik. A beépített töltés képes a QC szabvány felismerésére és használatára type-c csatlakozón keresztül, persze a csomag része a megfelelő hálózati adapter is, így a töltőelektronika biztosan képes lesz a maximális teljesítményének leadására, nem lesz kompatibilitási probléma, mint egyes töltők esetében a QC szabvány miatt. Újdonság a márkánál, hogy 10% alatti akkutöltöttség esetén rezgéssel is jelzi az akku merülését diszkrét módon.
    Nyilván nem egy tucatlámpa, de egészen sok újdonságot pakoltak bele, ha jobban szemügyre vesszük akkor látható, hogy a gyártó az Olight Javelot Turbo ellenfelének szánta, és a tudását nézve nem bízta a véletlenre, hiszen ez a modell minden téren többet nyújt.
    Itthon előrendelhető, a blog kupont is megeszi a webshop és a 10% kedvezmény ebben a kategóriában már jól látható kedvezményt nyújt, érdemes felhasználni.

    ⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

Új hozzászólás Aktív témák