Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacerta

    aktív tag

    válasz Vlah #65079 üzenetére

    Megmondom az őszintét, a gyári XM-L2 leddel nem próbáltam a sima TIR-t H04R RC-ben, csak emitter csere után SST40-essel, és az épp elég mintás széleket produkált fehér falon ahhoz, hogy bántsa a tökéletességérzetemet. :DDD

    Azt ne feledjük ugyanakkor, hogy tknof1871 az induló hsz-ban TIR-es Skilhuntról rakott képet, és ahhoz képest a refis egy koherens lézernyaláb.
    Ha már Skilhunt, és ( ha ) vesz hozzá TIR-eket, akkor nyugodtan veheti a reflektorost, és akkor lesz egy reflektora is ( ha esetleg később annak a vetítése tetszik ), ellenben, ha TIR-eset vesz, vehet más TIR-eket is, de reflektort azt sehonnan.

    Az én Skilhuntomban most bicajozáshoz a gyárinál egyel keskenyebb TIR van ( a legkeskenyebb mikrolencsés ), az magam elé pont jó, és ha szerelni kell valamit, ahhoz is eleget terít. Mondjuk nekem a bicajon van fix lámpa ami messzire hord.
    Ha nem lenne, inkább reflektorral használnám a fejlámpát, de kompromisszum lenne. Korábban teszteltem úgy is, bányatáróban, és túl szűknek érződött 10-12m-es távon belül.

    Ha pedig igazán keskenyen hordó fejlámpa kell, akkor valahonnan vadászni kell egy Imalent HR20-ast. Az egy elmebeteg cucc fejlámpának. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák