Új hozzászólás Aktív témák

  • adam7027

    csendes tag

    válasz FBLLMAG #56248 üzenetére

    Milyen infó kell? :)

    Nekem kb. egy hete jött meg Neal boltjából. Állítólag most már van készleten nekik eredeti Carclo 10511 optika is, úgyhogy a frissebb szállításokat azzal teljesítik.

    Én még pont olyat kaptam, amibe 'Carclo ekvivalens' optika került. Ha alacsony fénnyel bekapcsolva nézem az optikát, látszik, hogy kínai koppintás, mert a csészék (a fókuszáló része az optikának) nem olyan szépen pontosan megmunkáltak, mint a 10511 esetében és frontfelület is ránézésre lényegesen jobban mattított. Ezzel együtt viszont szép a nyalábja. (Ha most rendelsz, szerintem már nem ilyet fogsz kapni)

    Maga a lámpa eléggé pici, szerintem még egy Convoy S2+-nál is lényegesen hamarabb tud átforrósodni, szóval a turbo az nálam az SST-20 4000K ledekkel kb. 10-12 másodpercig tart, utána elkezd rögtön leszabályozni. Szóval EDC-nek szerintem amúgy nagyon jó méret, de nyilván ennél fogva egy kicsit be van határolva.

    Simonnal amúgy már páran a BLF-en megígértettünk Carclo-s triplet és quad lámpát is, amihez jó lamellás fejet kértünk, hogy tudjon jobban hőt leadni, szóval azt hiszem, azt kezdem el jobban várni.

Új hozzászólás Aktív témák