Új hozzászólás Aktív témák

  • ivana

    Ármester

    Na én mostanában ilyeneket rendeltem aliról:
    Pici zoom lámpa $2.30 volt, szerintem annyiért megérte, 14500-el teljesen jó fénye van, maga a cucc is szépen kidolgozott, mondjuk a lencsénél hiányzik az O gyűrű és a lencse műanyag, de ennyiért bőven jó ez.
    Fejlámpa Beépített aksival és töltővel (közvetlen az aksi van kivezetve szóval TP4056-al lehetne neki csinálni usbset is). Műanyag és elég könnyű, viszont szerintem az aksi megvan 1000mAh a töltési időből és az áramból ítélve, bírja is rendesen aksi idővel. Valamivel erősebb mint a pici lámpa.
    Sátor lámpa Elég kellemes minőség, mondjuk a búra kicsit mozog mert kiszedhető, de ez nem akkora baj. 3 mód, nagy fényerejű ledek és 18650-val is üzemel, sátor lámpának elég jó, maxon még a szobámat is egész tűrhetően bevilágítja a lámpa aljára akasztva.
    Convoy C8 klón A L2-nek írtat vettem, aztán ki tudja mi van benne, akkor még csak $8 volt. Egész jó különösebb probléma nincs vele, kidolgozás szép, üveg lencse, oringek mindenhol, fénye is elég rendes. Csak mindig végig kell nyomkodni mert mód memória az nincs.

Új hozzászólás Aktív témák