Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz gyenesmartin #3743 üzenetére

    aha, a menet kívül van, belül meg fogadja a biteket. na, köszi, meg sem néztem rendesen, ha legközelebb lejön, így fogom használni :)

    update: gyerekek, ez egy álom! a gyorstokmányt ugyan le tudja csavarni magáról, amikor beragadt csavarokat akarsz kihúzni valamiből, de ez nem gond, ezt a forgásirányt úgy is akkor használod csak, amikor csavarozol, akkor meg tokmány le, és tényleg csak betolod a bitet közvetlenül a tengelybe. fúrás meg a másik irányba van, ott nincs ilyen gond (meg amúgy sem lenne). a gép könnyű, jó fogású, qrva erős, egy álom vele dolgozni. van egy ni-cd skil 14,4 voltos gépem, egyrészt, annak kb. azonnal meghalt az aksija, másrészt egy rakás szar ehhez képest.

    mindig rájövök, hogy jó szerszámmal dolgozni élmény, rosszal pedig annyira utálatos, hogy inkább hagyod a melót a francba, csak tologatod a végtelenségig.

    persze minden ilyen gépnél az aksi a kulcs, anélkül nem is működik, szóval kérdés, hogy meddig bírják. de a metabo ad 3 év garit az aksira, amiből eleve kettőt ad, ez így szimpatikus. aztán meglátjuk, mi lesz, ha fél évig nem használom, majd leveszem a polcról.

    most mindenesetre simán kiszedett vagy 20 hosszú, rozsdás, hajlott, fába rohadt és szorult csavart. :R (kézzel meg sem tudtam volna csinálni)

    [ Szerkesztve ]

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák