Új hozzászólás Aktív témák

  • Andras6800

    senior tag

    válasz Vesa #11724 üzenetére

    Értem amit mondasz. Azt is értem, hogy mire képes a technológia. De a végén a valós adatok számítanak. Hiába képes a PHEV 40g CO2-vel is eljárni, ha a felhasználók ezt 140g-al teszik. Nem mentegetésként, de amúgy ha meghallgattad a podcasot, ott is kiemelik, hogy az eltérés a rossz használatból ered. Illetve pont amit mondasz, hogy a céges felhasználás idióta kialakítása miatt.
    Egy szóval sem mondtam, hogy ez a gyártók hibája lenne. Ez fura emberi nemtörődömség/ lustaság. Hiába kapnak az emberek egy eszközt, nem tudnak élni vele. Illetve tudna, azok, akik maguknak veszik és igen rendeltetés szerűen használják. Mint pl itt mindenki. Ez most nem hízelgés akar lenni. Csupán véleményem szerint az efféle fórumokon pont azokat a "kockákat" fújja össze a szél, akik foglalkoznak az ilyen dolgokkal és adnak erre. Azomban sajnos a végén a légkörnek a kibocsátás számít, nem a katalógus adat, meg hogy lehetne jól is használni.

    Én is azt írtam, ha megnézed, hogy ICE helyett mindenkinek hibridet kellene adni/ venni akinek tényleg szüksége van egy belső égésű motorra. Többieknek meg szembe kéne nézni a valótlan igényeivel és inkább EV-re menni.

    A békéért harcolni olyan, mint a szüzességért dugni!

Új hozzászólás Aktív témák