Új hozzászólás Aktív témák

  • Tiédetis

    senior tag

    válasz madgie #11487 üzenetére

    Mivel hábandikát láttam régen, én viszonylag objektívnek ítéltem meg, de úgy járt mint a régi óra, valami megkettyent benne. Azóta nem tudom hitelesnek tekinteni mennyi időt mutat. Technikai oldal 1 dolog, kb. ugyanaz, mint elvárni egy ma induló, nulla költségvetésú hírstáb ugyanolyan TECHNIKAI szintet üssön meg, mint a kitömött K-i csatornák...

    Lehet zavarónak mondani, hogy sokat emlegeti azon részt, hogy "szerintem", de éppen benne a lényeg SZERINTEM. Hiszen nem biztos, hogy nekem fontos pl az, hogy egy 2024-es világelső gyártó autójában a sávtartás úgy működjön, ahogy ez elvárható lenne, mert én ugyan ki nem adom kezemből a kormányt. Tehát nekem ez nem szempont a vásárlásnál.
    Néha nem a "profik" adják a legjobbat, leghitelesebbet.
    Egyébként itt is igaz amit Vesa írt, hogy többet meg kell nézni, sokat olvasni és főleg felhasználói véleményeket. Ezért jók a FB csoportok. Bár tény, hogy ott is vannak márka fanatikusok, akiknek az sem hiba, ha kiesik a kormány, de ezeket a legtöbb/lekevesebb pontokat kivesszük elv alapján nem veszem figyelembe :)

    Az is tény, hogy az Atto3 videót, lehet pörgetni és máris rövidebb, de rám ez úgy általában igaz. Nem szeretek 3-5 percnél több időt elvenni ilyenre az életemből :) De vannak, akik meg igen.

    (még mielőtt bárki megvádolna, hogy ellenszenvezem hábandikával, ez így van, de sokan meg imádják)

    [ Szerkesztve ]

    A T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom

Új hozzászólás Aktív témák