Új hozzászólás Aktív témák

  • Gothmog

    senior tag

    válasz Woodslave #8633 üzenetére

    Én most egy kb. bő fél óra alatt letudtam.
    Az első fázist volt, hogy 1-2 gyógyitalból megoldottam, ha jól jött ki a lépés, de a második fázisban mindig szénné sz*patott. Ezt a waterfowl dance-et (ahogy utánaolvastam, ez a neve) abban a fázisban is elég gyakran benyomta, de nem is ez a legszivatósabb, hanem amikor a semmiből benyalom a scarlet rotot, ami azonnal meg is öl. (Nem a "virágzásra" gondolok, hanem van, hogy csak csinál valamit, és rögtön örvénylik körülötte a cucc.)

    Megmondom őszintén, amikor zsinórban 3-4. alkalommal haltam meg úgy a második fázisban, hogy nem a virágzós becsapódás, nem a waterfowl dance, hanem egyéb, "nem is értem, hogyan" típusú szivatás áldozata lettem, úgy mentem le alapból, hogy benyomtam a summont (mimic). Így az első fázis rendre lement egy percen belül (röhejes, szerencsétlen csak tántorgott, ahogy ketten püföltük, gyógyital sem kellett hozzá), a második fázis pedig így lement a második próbából. (Az első próbánál megint a körülötte felörvénylő/fellobbanó, de nem "virágzós" típusú scarlet rot szivatott meg.)

    Kicsit csalódott vagyok, mert így summonnal meg nagyon könnyű volt. (De már a játék vége felé járok, szeretném befejezni, és az, hogy valami, amit nem is látok rendesen, kb. oneshottol... hát úgy voltam, hogy ha ők úgy, akkor én meg így... Persze, oké, ezek is kiismerhetők/begyakorolhatók lennének, mint ahogy az első fázisbeli dolgait is elég jól éreztem már a vége felé, de most nem volt kedvem ezzel szenvedni. Majd legfeljebb lesz egyszer egy no summon végigjátszásom, ha rámjön az olyan.)

    Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák