Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    válasz Kai_Rong #3951 üzenetére

    Hit and run. Ez egy "classic" From duo boss, az AI úgy van megírva, hogy egy időben az egyik aktív, a másik passzív legyen, egyszerre a kettő ne zaklasson. Ez nem azt jelenti, hogy biztonságban a passzív alá lehet állni, hanem ha nem mész közel hozzá, akkor csak sétálni fog feléd, a kettő együtt nem támad, nem ront rád (általában).
    Azért nehezebb boss, mert nincsenek tereptárgyak, amik mellett biztonsággal szét lehetne őket választani, úgyhogy általában az működik legjobban, ha az egyiket óvatosan magadra húzod, majd elfutsz jó messzire a másiktól és lesz időd párszor megcsapkodni az elsőt.
    Idézni azért nem érdemes az elején, mert ha a a szellem leválasztja rólad a második gargoyle-t de meghal, akkor megeshet, hogy aktív státuszban marad az AI és ugyanolyan elánnal fog neked esni, mint a másik, ha nem ölted még meg.

    A katana amúgy kifejezetten szar ellenük, kalapács jellegű fegyverekkel azelőtt le lehet bontani az első, hogy a második egyáltalán leugrana az arénába. Bár a Moonveil skillje lehet jó ellenük, az nem próbáltam.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák