Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Ez jó nekünk ?
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
nagyúr
Bármi áron de meg kell akadályozni! Elég volt a monopoliumokból!
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Busterftw
nagyúr
Ezek a cimek ezersze jobb kezekben lesznek a Microsoft alatt mint az Activision alatt.
A Blizzard azota tart ebben a lejtmenetben.Teljesen mindegy, hogy az Activision keze alatt van COD "monopolium" vagy egy masik ceg keze alatt.
-
törölt tag
Nem, mert semmi köze nincs a ködösítéshez amin az egész vita folyik. Meg lesz nekik egy tonnányi user akiket eddig esetleg még nem tudtak beprofilozni (bnetben van payment acc is..), elérni marketinggel és adat leech cuccokkal..
Plusz online game telemetry általában nem opcionális, még a többi alkalmazásban az..
[ Szerkesztve ]
-
buherton
őstag
Nem, ez nem lesz jó nekünk.
Az MS-t mikor fogja már az USA feldaraboltatni ahogy tette a korábbi giga cégekkel?
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
tibaimp
nagyúr
Kíváncsi lennék, hogy annak a bírónak mennyivel lett kövérebb a bankszámlája....
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
törölt tag
Én pozitív fejleménynek tartom, ha ez a felvásárlás összejön.
-
félisten
+1, bár a D4 meglepően jó lett, és az új COD-ok is visszavették a vezetést a BF szériától.
WoW-ot GamePass-ba, HotS-t az Xbox-ra, controller támogatással!#16buherton
Hogy prót is mondjak, azt azért nem bánnám, hogy az MS konzolja is sikeres lenne. Ebből csak mi userek profitálnánk.
Bizony, a szorosabb versenyből a vásárlók profitálnak.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
buherton
őstag
Miből gondolod, hogy neked jó lesz?
Azért gondolom, hogy nem lesz ez jó, mert kevesebb nagy játékos marad a piacon, ami előbb-utóbb torzulásokhoz vezet, amit mi userek szívunk meg végül.
Hogy prót is mondjak, azt azért nem bánnám, hogy az MS konzolja is sikeres lenne. Ebből csak mi userek profitálnánk.
Az MS vélelmezhetően ezért nem sikeres a konzolos világban: [simon sinek: the infinite game - microsoft versus apple]
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Busterftw
nagyúr
Mert mehet jobb vagy rossz iranyba is.
De a jelenlegi Activison vezetes egy nagy nulla mar sok ideje.Szerintem userek szempontjabol teljesen irrelevans kinek a kezeben valami, evente tobb szaz (ismertebb) jatek kerul igy is a piacra, szerintem ez szamit.
Az Activision ettol meg nem szunik meg, csak a Microsoft kezeben lesz. -
miqlas
őstag
-
nubreed
veterán
a kivételt a most megjelent Diablo 4 jelenti.
Szigorúan csak magán vélemény és senkitől nem szeretném elvitatni ha élvezi a D4 -et továbbra is, tegye csak bátran, de számomra a D4 meghalt, unalmas, nulla motivációt adó, grind feszt. a semmiért, igazi end game nélkül, jelenlegi formájában az egész játék szerintem. Így utólag sajnálom már azt is, hogy megvettem day 1 a cuccot. A sztori még úgy ahogy életben tartotta a lelkesedésemet, koránt sem kimagasló a sztorija, most is csak középszerű legjobb esetben is, de mindenesetre jobb mint a Diablo 3 sztorija volt. Nevetségesek a dropok, az, hogy mondjuk a jelenlegi szintemnél van úgy, hogy tízen valahány szinttel kissebb cuccot használok mert azóta nem esett semmi ami kiválthatná. Mindezt napi sok óra játékkal. Pedig csinálok mindent, helltide, NM dungeon -ok, tree of whispers, akármi. Vicc az egész. Arról meg már ne is beszéljünk, hogy új szezon=új karakter ha ki akarod élvezni az új szezon összes tartalmát. Akkor mi a francnak öltem bele 100+ vagy még több órát a már most is meglévő karimba? Na mindegy hagyjuk is...We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
bence1024
tag
Reméljük megveszik mostmár!
-
buherton
őstag
Az 1-essel egyetértek, még ha nekem PS-em van otthon. Kell a verseny, hogy jó tartalmak legyenek.
A 2-est megoldja a piac.
A 3-ashoz csak inkább kommentem van, hogy az nem jó, ha valaki monopolhelyzetbe kerül, mert nem lesz rest azzal visszaélni.
-
Wesder
félisten
ABK IP lista:
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
miqlas
őstag
... a Diablo 4-rõl nekem is ez a véleményem, DE! a nagyközönség pozitívan fogadta, ezért írtam, amit!
buherton: neked is igazad van a monopol helyzetes megjegyzéseddel! Ezért is örültem, mikor kiderült, hogy a M$ komolyabban ráfeküdt a Game Pass fejlesztésére, mivel a Sony már nem csak a konzolosokat szopatta, hanem a PC gamereknek is többször keresztbe tett. Nincs túl sok vállalat, aki meg tudná szorongatni a virtuális tökeit!
[ Szerkesztve ]
42
-
btprg
senior tag
válasz Busterftw #18 üzenetére
"evente tobb szaz (ismertebb) jatek kerul igy is a piacra, szerintem ez szamit"
Mivel generálják ezt a bődületes mennyiségű hulladék játékot? (Csak azért, mert normálisat évente egyet se könnyű csinálni, nem százat.) És milyen zombik játszanak ezekkel? Amikor iskolás voltam, a tesómmal pár játékkal (pl. GTA3, Vice City, Half-Life, Battlefield 1942) évekig elvoltunk, egész nyári szüneteket töltöttünk el velük meg sok évközi időt is, mire kiismertük őket, felfedeztünk mindent. Vagy most már a fiataloknak a számítógépes játék is olyan, mint a tikktakk, hogy gyorsan belekapok, valamit bohóckodok vele felületesen, aztán jöhet a következő "cím"?
"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)
-
BE4GLE
aktív tag
Ez ékes bizonyítéka annak, hogy az Egyesült Államokban az ilyen óriásvállalatoknak nagyobb a befolyása, mint az azokat szabályozó szerveknek. A kapitalizmusban a monópóloumok idővel természetes módon kialakulnak. És nincs semmi, ami ezt meggátolná. Hiába vannak monopólium ellenes törvények, ha végrehajtói hatalom nem teszi a dolgát.
Redmi Note 9 Pro
-
janeszgol
félisten
Akinek tobb penze van. Errol szol a kapi.
En orulok ennek az esemenynek, felrazza a piacot. Ha megsem, mert nem lesznek jobb jatekok, akkor az MS bukott egy csomo penzt. -
törölt tag
válasz janeszgol #39 üzenetére
Google szerint:
The Most Expensive Video Games to Produce
Red Dead Redemption 2 – $540 million.
...Cyberpunk 2077 – $316 million.
...Call of Duty: Modern Warfare 2 – $250 million.
...Shadow of The Tomb Raider – $135 million.
...Battlefield 4 – $100 million.Majdnem 138 x RDR2 pénzt adnak a cégért, nevekért, és userekért, ettől hogyan lesznek jobb játékok szerintetek?
Mondjuk ha a 75b-t inkább 3-5 új art+dev stúdióba teszik, akkor esetleg lehetnének jobbak szerintem.
Eddig az összes felvásárlásnál amit láttam, elkezdett romlani és drágulni még a meglévő termék is, lásd Sony->Bungie->Destiny 2...
De pl a Daybreak games is eléggé lehúzós lett a tulajcsere után, a minőség ott is romlott amiket néztem..
-
törölt tag
válasz janeszgol #41 üzenetére
Nekem meg pont mindegy mert nem vagyok MS függő, bnet accomat is törölhetem bármilyen megbánás nélkül akármikor.
Ettől még nem egy jó trend ez a felvásárlás. Persze a buborékban élő nagyvállalati hívőknek ezt nehéz lebontani, mert nem értik az összefüggéseket, vagy még inkább nem érdekli őket - jó lesz nekik a FIFA frameworkos CoD is, mert az lesz akkor az Új és mert CoD a neve..
Megkérdeztem ChatGPT-t mit gondol erről:
Why companies like Microsoft try to obtain as many game studios as they can?
Első pontban egyből:
1) Content and Exclusivity: Game studios create valuable intellectual property (IP) in the form of games. By acquiring studios, companies like Microsoft can secure exclusive content for their platforms, such as Xbox consoles and PC. Exclusive titles can drive hardware and software sales, attract gamers to their platforms, and build brandloyalty.--AI(szerk: azaz esetünkben addikciót, ajánlom a további kutatómunkát a kételkedőknek) Ami ugye késik nem feltétlenül múlik, és nem csak a CoD körül forog a világ bármennyire hihetetlen..What could be the potential negative effects for game players from such acquisitions?
1) Platform Exclusivity
2) Limited Innovation and Diversity: Independent studios often bring fresh ideas and unique experiences to the gaming landscape, but their acquisition by larger companies might lead to a more homogenized approach to game design and reduced risk-taking. (-- Hello EA fanok.)
3) Reduced Competition:
4) Monetization Practices: (erre szerintem jó példákat hoztam fentebb, de hát a hívőknek a tények se jók ugye )
5) Loss of Studio Identity and Culture:
6) Long Development Cycles and Delays: The acquisition process can cause disruptions and delays in ongoing game development projects.Is it possible that the decoupling of DirectX from major game engines like UE5 play a role in the acquisition strategy?
The decoupling of DirectX from major game engines like Unreal Engine 5 (UE5) could potentially play a role in the acquisition strategy of companies like MicrosoftPlatform Independence: Historically, DirectX has been closely associated with Microsoft platforms, such as Windows and Xbox. By decoupling DirectX from game engines like UE5, developers gain more flexibility to target multiple platforms, including competing consoles and operating systems. This reduces the reliance on proprietary Microsoft technologies.
..többi példája is jó, de azok már elég ismétlősek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
- GENESIS RADIUM 400 STUDIO MIKROFON
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest