Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
+1, bár a D4 meglepően jó lett, és az új COD-ok is visszavették a vezetést a BF szériától.
WoW-ot GamePass-ba, HotS-t az Xbox-ra, controller támogatással!#16buherton
Hogy prót is mondjak, azt azért nem bánnám, hogy az MS konzolja is sikeres lenne. Ebből csak mi userek profitálnánk.
Bizony, a szorosabb versenyből a vásárlók profitálnak.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
btprg
senior tag
válasz Busterftw #18 üzenetére
"evente tobb szaz (ismertebb) jatek kerul igy is a piacra, szerintem ez szamit"
Mivel generálják ezt a bődületes mennyiségű hulladék játékot? (Csak azért, mert normálisat évente egyet se könnyű csinálni, nem százat.) És milyen zombik játszanak ezekkel? Amikor iskolás voltam, a tesómmal pár játékkal (pl. GTA3, Vice City, Half-Life, Battlefield 1942) évekig elvoltunk, egész nyári szüneteket töltöttünk el velük meg sok évközi időt is, mire kiismertük őket, felfedeztünk mindent. Vagy most már a fiataloknak a számítógépes játék is olyan, mint a tikktakk, hogy gyorsan belekapok, valamit bohóckodok vele felületesen, aztán jöhet a következő "cím"?
"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest