Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz TrueGooner #7 üzenetére
Pár dolgot még ők sem tudnak, vagy inkább úgy mondom, hogy majd a pénzügyi jelentések feldolgozása után még lehet módosítanak rajta.
Nekem ami lényeg: Master League + SmokePatch
Ha nem lesz Master League vagy nem lehet hozzá feltenni a SmokePatch-et vagy valamiért a SmokePatch készítő csapat abbahagyja a munkát én dobbantok is FIFA-ra.Nem vagyok annyira PRO játékos, inkább casual gamer tehát nekem egy "kevésbé" realisztikus játékmenet is megfelelő de a rendesen licencelt top 5 bajnokság kell tehát rendes keretek, mezek, stadionok stb.
-
d3tox1c
senior tag
válasz TrueGooner #10 üzenetére
Persze, én is várom, szintén ps5-re.
Mert egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ennyire képesek, amiket eddig mutattak. -
Cs1csó
félisten
válasz TrueGooner #10 üzenetére
Szerintem kell a körítés és a jó játékmenet is. Nulla körítéssel unalmas lesz előbb utóbb persze ez fordítva is igaz.
Körítés nélkül max barátokkal vagy online emberekkel szembeni játék lehet élvezetes. -
underdark
aktív tag
válasz TrueGooner #16 üzenetére
"Így kell ezt csinálni, ez a helyes"
???
p2w,
első órában fullos csapat jól hangzik tényleg
má caak azt remélem lesz valami normális filter az erősség szűrésre, mert ez a játék a 3 v 4 csillagos csapatokkal az igazi"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
satyátó
tag
válasz TrueGooner #21 üzenetére
Igen a telepítést azt megoldanám, de nem találok olyan oldalt ahonnan le tudnám tölteni...
-
satyátó
tag
válasz TrueGooner #23 üzenetére
Köszi. Megpróbálom
-
VinoRosso
veterán
válasz TrueGooner #29 üzenetére
Azt írják, hogy mobilon nem lesz elérhető az ami PC-n igen. Magyarul mobilon ultra lowban fog futni, míg PC-n ultra highban (már akinek). Kifejezetten hangsúlyozzák, hogy lebutítás csak mobilon lesz:
" We will make graphical adjustments to the mobile version but the next-generation graphics on consoles and PC will not be downgraded."A grafika meg a legkevesebb egyébként. A legnagyobb baj az, hogy egy mocskos csaló agyonszkriptelt szar az egész online, és ez szerintem addig nem fog változni, amíg a Coinami csinálja a játékot, mert fejétől bűzlik a hal.
Még a kommunikációban is hazudnak, mert már a PES 21 is elég valószínű, hogy a tartalamaz egy béta verziós cross platfrom playt, csak nem mondják el. Másképpen nem tudom, hogy miként játszhatok online PC-n olyan ellenfelek ellen, akiknek olyan managerük van, ami csak és kizárólag a mobil verzióban elérhető? Nyilván sehogy máshogy, mint úgy, hogy az ellenfelem mobilról játszik... -
Rhair
csendes tag
válasz TrueGooner #29 üzenetére
Próbáltam mindig pozítívan a pes mellett állni, de arcon köptek minket. Igen tudom, hogy volt default team nem ma kezdtem a szériát, de ez sem volt kidolgozva. Már a team spirit betett ennek a lehetőségnek. Fifaval nem érdemes összehasonlítani, mert ott van kihívás, van tengernyi igazolható ember, főleg a 22-ben bent lesz az angol 5. osztály. Nyílván a játékmenet az nincs a pes közelében , de ez már szubjektív. Ideje beismerni, hogy váltani kell, persze lehet reménykedni, de nálam már a játékmenet kevés lesz. Belefáradtam az elmúlt években, hogy nincs semmi tartalom, de még online se. Ez amit.pedig idén leművelnek ez katasztrófa. Semmi kommunikáció, néha egyik, utána másik közösségi oldalra írnak valamit, ez vicc! Én úgy gondolom valamit nagyon elqrtak az elmúlt két év alatt és most gyors összedobnak valamit.
Elvesztették a EB-t is, gondolom idő kérdése és a többi nagyobb csapat is visszakerül az EA-hez. Persze a japán piac majd eltartja őket, csak azért ahogy az elmúlt években kezdett végre a széria újra éledni és egyre többen megismerték. rendezvények voltak érthetetlen ez az egész húzás :(
Persze ki lesz próbálva, mert ingyen lesz, de sok jót nem remélek! -
hadam98
senior tag
válasz TrueGooner #42 üzenetére
Ma jön az előzetes, kiváncsi leszek.
-
VinoRosso
veterán
válasz TrueGooner #44 üzenetére
Na, talán valaki megunta ezt a két hulladékot, és csinál végre egy korrekt játékot.
-
ROBREGGAE
tag
válasz TrueGooner #47 üzenetére
Nekem konkrétan elég tré, csak nem merem hangosan kimondani még... Lehet ez az ára, hogy nem kell megvenni a játékot. Jobb volt az úgy ahogy régen, legalább offline tartalmat is kapott az ember hozzá rögtön.
Amennyiben nem esne nehezemre átállni a Fifára, a látottak alapján simán váltanék. Amit elég gáz így kijelentenem, de lehet igazam lesz...
-
Marky18
aktív tag
válasz TrueGooner #51 üzenetére
De, de ott legalabb probalnak adni a latszatra es nem valami mobilporttal akarjak kiszurni az ember szemet. Amugy az utobbi evekben megfordulni latszik a tendencia, az EA tobbet foglalkozik a foci taktikai es csapatjatek oldalaval, mig a Konami ezt a szart is 1v1 parharcokkal promotalja, a kiadott trailerben pedig ugy latszik, hogy tovabb szukul a taktikai repertoar 5-6 jatekstilusra.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz TrueGooner #49 üzenetére
Esetleg leragadni egy régebbi verziónál? PES 19-et és a 21-et is támogatja még majd a SmokePatch csapata a jövőben is.
21k forintba fog kerülni a FIFA 22 ami nekem nagyon drága. -
Cs1csó
félisten
válasz TrueGooner #56 üzenetére
Lehet tudni, hogy a Master League (tehát az offline karrier mód) mint kiegészítő mennyibe fog kerülni?
(ha a Smoke Patch team csinál ehhez is kiegészítőt és maga a kiegészítő már induló áron sem lesz drága - ha korábban a játék kb. 10k-ról indult - PC - akkor csak mint kiegészítő 3-5k-t adnék érte, már akár a megjelenés környékén, persze ha annyiért akarják adni a "kiegészítőt" az "ingyenes" játék mellé mint amennyibe tavaly még az egész játék került akkor biza el vannak tévedve) -
Cs1csó
félisten
válasz TrueGooner #58 üzenetére
érdekes, egy jó darabig marad még a PES 21
-
ROBREGGAE
tag
válasz TrueGooner #58 üzenetére
S ezen dolgoztak két évig? Lehet, hogy volt egy csúnya covid időszak, de akkor is.
Nagyon jó nevet kapott a myclub ezzel a creative teams elnevezéssel. Akár maradhatott is volna.
Az is kemény, hogy októberben gyakorlatilag még csak demózhatunk. Na mindegy, minden kezdet nehéz. Csak, ha ennyit kellett várni, legalább az ellenfél keresés legyen rövidebb, meg stabil kapcsolat legyen.
Plusz talán a játékos lapok is szebbnek tűnik így elsőre.
-
Stylerr
addikt
válasz TrueGooner #61 üzenetére
Ezzel a félkész valamivel milyen elnéző vagy, a Fifa topicban meg gyönyörűen le tudtad húzni a játékot. Fő az objektivitás.
Egyébként csak azt nem értem, ha ennyire elfogult PES-es vagy, akkor oda miért kellett olyan negatív sorokat írni? -
Marky18
aktív tag
válasz TrueGooner #66 üzenetére
Ez a szereles animacio valami rohejesen nez ki, legalabb csinaltak volna 3-4 kulonbozot, aktualis helyzettol fuggoen. Nagyon kizokkent, hogy minden helyzetben ugyanugy csak kilep a vedo az egyik labaval.
A vedekezes nagyon el van cseszve meg mindig, semmit se javult a New Football Game - - ota. Amiben javult, az a labdafizika. Remelem kicsit dinamikusabb lesz a jatekosok mozgasa, mert most kicsit olyan, mintha egy gumikotel visszahuzna oket a labdatol. -
Cs1csó
félisten
Nekem tetszik, jobb mint az a reklám videó ami korábban volt (amiben nem volt igazi gameplay videó)
Ha csinál hozzá a SmokePatch kiegészítőt akkor lehet átállok erre. -
bilon73
aktív tag
a kezdőrúgás cinematicnál a labda tényleg lebeg a fű felett?
-
ROBREGGAE
tag
Elég borzasztóan néz ki, az új animációk ide vagy oda. Ez a sárga-kék meg meccs alatt is gyönyörűen ki fogja égetni a szememet. Az lesz az első amit valami patch-csel eszközölni kell.
Legalább pénzt nem kell adni érte, ennyi továbbra is a pozitívum. Jelenleg néhány kiegészítéstől eltekintve, minta ugyanazt látnám, nekem nem tűnik drasztikus változásnak a játékmenet.
Persze, majd mikor az ember saját maga kipróbálja derül ki, mik a pontos tapasztalatok.
-
Cs1csó
félisten
válasz TrueGooner #75 üzenetére
Asztali PC-n tolom tehát ez zavaró, de persze ez a legkisebb gond. Nekem ami patch-elhetőség a fontos, hátha.
-
TrueGooner
senior tag
válasz TrueGooner #80 üzenetére
PES21 / PES21 LITE menüből 10% kedvezmény jár ha minden igaz!
-
Cs1csó
félisten
válasz TrueGooner #85 üzenetére
1. nem önmagában a monetizálással van a gond, hanem annak az árával 36 euró - PC-n ha jól látom - szerintem és ahogy te is írtad:
Továbbra sem értem a sírást amit előre lerendez mindenki az egész interneten (redditen, twitteren, mindenhol...)
Van az a vicc amikor bemondják a rádióban, hogy mindenki vigyázzon az autópályán mert egy őrült szembe halad a forgalommal, ekkor egy fickó aki szintén az autópályán halad egy kocsiban és a rádiót hallgatja megszólal: "egy ? mindegyik!"
Tehát khmm.. ő az aki szembe halad a forgalommal........Tehát ha MINDENKI és mindenütt SÍR akkor lehet nem velük van a gond, hanem a KONAMI koncepciójával.
Csak szólok, hogy a PES 21 11k-ról indult megjelenéskor és most csak ezt a 2800 Coin-t a játékhoz 12,6k-ért akarják adni egy INGYENES játék mellé, szerintem ez több mint pofátlanság.Engem csak általánosságban zavar ez a hozzáállás szerencsére az online játék nem nagyon érdekel az offline tartalom pedig ha nem lesz megfelelő - ML DLC - akkor maradok a PES 21-nél amihez a SmokePatch csapata készít kiegészítőt legkésőbb novemberre.
Persze ha a PES 22 ML DLC-je nem fog egy teljes játék árába kerülni és lesz hozzá MOD - az említett SmokePach-től - hiszen miden licencet nem tud megvenni a Konami - az pedig, hogy mondjuk a Spanyol bajnokságból csak 1-2 csapat van megcsinálva nekem kevés - akkor majd megveszem.
Számomra reális a maximum 6k Hu forint kb. 15 euró -
Marky18
aktív tag
válasz TrueGooner #87 üzenetére
Az a baj, hogy egyelore ennek a jateknak egyetlen pozitivuma, hogy ingyen kiprobalhatjuk.
Ezzel szemben:
-Leegyszerusitik az iranyitast a mobilosok miatt
-2+ evig dolgoztak es csak egy beta launchra futja
-Olyan lovesek/cselek, amik mar az elozoben is benne voltak itt ingyenes/fizetos DLC-ben lesznek elerhetoek
-Kuszobon a megjelenes, de egy normalis minosegu PS5/XSX gameplay videot nem tettek meg kozze
-Kepesek bejelenteni egy Pre-Order lootbox+coin csomagot a megjelenes elott, ugy, hogy meg 2 honapig be se valthatodEzek miatt olyan negativ az egesznek a fogadtatasa. Olyan embereknek all egnek a haja, akik lassan 20 eve a szeria rabjai voltak, mert ezek alapjan a PES szellemiseg, a pontosabb szimulacio mar nem szempont a jatek fejlesztesenel.
-
Marky18
aktív tag
válasz TrueGooner #91 üzenetére
A fu a legkisebb problema, az csunya volt nagyjabol a PES2013 ota.
A FIFA gameplay video legalabb arra jo, hogy lassuk valtozott e valami. A Konami hiaba rakta uj enginere a jatekot, valamiert nem szeretne, hogy a veteran jatekosok platformjairol barmi kideruljon
Az elmult evek tapasztalataibol kiindulva, ha a kiado nem hajlando gameplayt mutatni, vagy kikuldeni egy tesztpeldanyt az ujsagiroknak es a partner streamereknek, akkor ott valami komoly problema van a hatterben. A Konami erdeke lenne, hogy a nepszeru tartalomgyartok is bealljanak a product moge, de egyelore mindenki maximum annyit mond, mint en: ingyen van, ki kell probalni aztan hagyni a fenebe. -
Cs1csó
félisten
válasz TrueGooner #103 üzenetére
Elképesztő sok "gazdag" vagy olyan "gyerek" lehet aki a zokszó nélkül lehúzza a szüleit. Más nem jut az eszembe. Még ha "rajongó" lennék sem venném meg addig ameddig:
1. még a játékot sem próbáltam ki
2. amíg nem is használható ez a premium csomag. Sőt még azt sem állítják, hogy ez egy egyfajta "elővételi" időszak ami alatt olcsóbb a cucc, hanem - ez is ott van - december 1-jéig él az ajánlat.A legjobb az lenne, ha már ez az ingyenes játék is mod-olható lenne akkor biza nagyon örülnék.
-
Marky18
aktív tag
válasz TrueGooner #103 üzenetére
Nem vette meg senki, az a “New Football Game” nevezetu hulladek, csak atneveztek. Gondolom annyira soher a Konami, hogy nem fizetnek egy uj app regisztracioert
-
Cs1csó
félisten
válasz TrueGooner #106 üzenetére
A 7 milliárdos földön ez nem is rossz.
-
Marky18
aktív tag
válasz TrueGooner #106 üzenetére
Nem, a store a DLC-nel a base game adatait jeleniti meg.
-
VinoRosso
veterán
válasz TrueGooner #111 üzenetére
Ez az UFL elég bíztatónak hangzik, remélem nem hal el félúton.
-
ROBREGGAE
tag
válasz TrueGooner #114 üzenetére
Na akkor holnap mindenki mindenki ellen a topikból tolhatja.
-
Marky18
aktív tag
válasz TrueGooner #114 üzenetére
Reggelig csak nem omlik ossze a szerver Kivancsi leszek, azert a PS5 verziorol mondtak jokat SpoonyPizzas-ek.
-
Cs1csó
félisten
válasz TrueGooner #132 üzenetére
Az is baj, hogy ez a játék versenytársa is volt a FIFA-nak a FIFA fejlesztőit is ösztönözte egy-két jobb megoldásuk, de ha nem marad versenytárs akkor azzal a FIFA játékosok is veszítenek: lanyhuló, lassuló fejlesztések stb.
-
VinoRosso
veterán
válasz TrueGooner #134 üzenetére
Lehet még ha a kiadó fizetne a usereknek akkor se játszanának vele
Semmi értelme. -
Marky18
aktív tag
válasz TrueGooner #132 üzenetére
Ne kerj elnezest, te biztal abban a minosegben, amit nagyjabol evrol-evre le tudott szallitani a Konami. Az utobbi evekben egyre tobb korabbi FIFA jatekost sikerult athuzniuk, egyre elismertebb lett a jatek es az esport resze is kezdett beindulni.
Na ezzel gyakorlatilag fejbe lottek magukat. Ilyen fogadtatas utan akar be is hinthetik soval az egeszet, mert az elso elmeny meg a legnagyobb fanoknak is csalodas volt, hat meg a casualeknek.
En adtam egy eselyt ennek, de 3 meccset keptelen vagyok zsinorban lenyomni, annyira vontatott az egesz. Messi ugy fordul, mint egy Ikarus, a collision system sajat eletet el, az iranyitastol pedig hanyingerem van.
Az EA jol jart, ma rajtam kivul szerintem sok ezer PES jatekos fizetett be a FIFA 22-re. -
Cs1csó
félisten
válasz TrueGooner #157 üzenetére
Az a baj, hogy KETTŐ évük volt rá. Ha ennyi nem volt elég akkor én nem hiszem hogy akárhány hónap is elég lesz.
-
Cs1csó
félisten
válasz TrueGooner #159 üzenetére
Engem az "nyugtat" hogy a PES 21-et megvettem még év elején olcsón, és ha igaz erre csinál még Patch-et a SmokePatch és lehet vele Master League-t tolni.
Ha tényleg javítják, és tényleg jó lesz a 22-es és lesz hozzá Master League DLC NEM 10k feletti áron és persze ehhez is hajlandóak készíteni patch-et hiszen hiába van Master League DLC ha az 5 top bajnokság nincs meg teljes keretekkel, mezekkel stb.
-
toxicjew
addikt
válasz TrueGooner #164 üzenetére
Egyszerre megsuvegelendo és ijesztő az optimizmusod, egy ekkora arconkopes után nekem eszembe nem jutna sem bizalmat, sem pénzt szavazni nekik. Habár az elmúlt években fifaztam, fél szemmel azért követtem mi történik a játékkal. Ahogy ez be volt hypeolva Messivel az élen, aztán ami lett belőle, az szavakkal nem kifejezheto Ez már a bűncselekmény kategória nálam
-
hadam98
senior tag
válasz TrueGooner #167 üzenetére
Itt az az egy szerencséjük, hogy motor váltás volt, ez lehet az egyetlen mentség a problémákra.
-
ROBREGGAE
tag
válasz TrueGooner #167 üzenetére
Abszolút elgondolkodtam rajta, hogy megvegyem a Fifát, mert amennyiben egy rakás szar marad ez, nem tudom mit kezdjek magammal.
Viszont akkor azt írod, hogy pl. egy totál kezdőként nem érdemes belevágni a Fifába? Akkor ugyanolyan gyenge maradt az is?
Más lehetőség nem maradna más esetben mégse, mint várni novemberig és remélni, hogy javítanak valamit rajta, mer ismerve magam lehet megbánnám a Fifa megvételét.
-
ROBREGGAE
tag
válasz TrueGooner #170 üzenetére
Én a 21-et kipróbáltam gamepass cuccal és nem igazán bírtam 3-4 napnál tovább.
Az már az én szegénységi bizonyítványom, hogy totál sötét vagyok az Ultimate Teamhez. Így myclub-ról átlépve nehéz volt megértenem az sbc meg a többi dolgot. Ám ez hagyján, mert a gameplayt se bírtam megszokni...
Csak akkor még más volt, mert ott volt a PES... Most fizessek ki egy olyanért 20k-t, amit nem tudom szívesen játszok-e hónapokon át... S 10 óra betekintés sem biztos, hogy elegendő ehhez, hogy megtudjam.
Az UFL-ről meg szart se tudni, ami szintén nagyba be lett jelentve...
-
everest140
tag
válasz TrueGooner #181 üzenetére
Na ez jó hír ha még ebben a hónapban jönnek az új eventek és a game change patch.
Lenyomtam a 2 eventet, játszottam párat az 1 wines 500GP-ért / győzelemért event-el.
A csapatom hogy tudom megváltoztatni másik klubra ha már végeztem az eventekkel és másik csapatokkal cserélgetve szeretném az 1 wineseket csinálgatni?
[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
válasz TrueGooner #183 üzenetére
Nulla. Egyszer eldítottam, 5 perc után alt+f4 és azóta semmi. Majd ha jön a patch kipróbálom.
-
koppasz1986
tag
Azt a 20 ezret összekapartam azóta se léptem be, egyszerűen rosszul vagyok ettől a játéktól... ki volt az a barom aki kitalálta, hogy az rt legyen a szerelés? Azt meg sem tudom változtatni, akármelyik gombra teszem ugyanott marad... bár lehet a kontrolleremet nem szereti, de érdekes, mert a lövéseket, passzokat megtudom változtatni... A többi játékos ráküldését meg egyszerűen kivették ebből a játékból? Semelyik gombbal nem segitenek be a társak szerelésnél vicc igy az egesz hulladék védekezés... Még a 21et szidtam, de hát az egy csúcs játék ehhez a szarhoz képest. Inkább adtak volna ki arra egy frissítést megint azt jólvan
-
Marky18
aktív tag
Letoroltem a fenebe ezt a szart. Majd az 1.0-ra visszanezek, de nem hiszem, hogy ebbol egyszer meg normalis jatek lesz.
-
alite
senior tag
Engem elvesztettek, majd iden meg egyszer kiprobalom, de ezt a szezont a konkurenciaval toltom..
-
Marky18
aktív tag
válasz TrueGooner #197 üzenetére
Inkabb halasszanak, mint meg egyszer egy szarkupacot releaseljenek. A community turelmet es joindulatat mar eljatszottak, szoval eleg nagy a tet…
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz TrueGooner #197 üzenetére
Barátom!Az hogy valami pénzt fog termelni vagy egy igazi Foci szimulációs lesz az két nagyon különböző dolog!A Konami sokszor volt a tökéletes közelében az aktuális résszel de valahogy a kapitalista minél több pénzt vegyünk ki belőle dologgal el is baszták!Az utóbbi években a grafikán kívül semmit nem javítottak a játék meneten, pedig tudtak volna.Nincs értelme kiadniuk a tökéletes football szimulátort mert akkor aztán azok után senki nem venné tovább! Értem én!Mi lenne ha havi díjas lenne? Tökéletes játék,minden földi jóval és én fizetnék havonta mondjunk 2000 forintot hogy játszhassak.De ezért a borzalomért amit most kiadtak... Szerintem direkt csinálták hogy vége legyen a PES szériának.Nem tudom elképzelni hogy két év háborítatlan fejlesztés után ezt a szart adják ki!Itt valami van a háttérben...
Zoolee
-
VinoRosso
veterán
válasz TrueGooner #201 üzenetére
my club lesz benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- BestBuy topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- 🖥️⛅
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest